Reacties voor: iCloud gehinderd door organisatorische problemen

Apple heeft grote interne problemen met iCloud. Er is geen coördinatie, waardoor iCloud Fotobibliotheek te traag van de grond komt.
Lees het complete artikel → iCloud gehinderd door organisatorische problemen
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Kan je de fotos in de beta eigenlijk alleen via icloud.com bekijken of ook nog in icloud drive? Heb die optie nog niet gevonden maar mis het wel

  2. Als Steve nog geleefd had was dit niet gebeurd die zou een paar keer een woede aanval krijgen en iedereen verrot schelden en ze laten vliegen om de deadline te halen dat doet Tim niet

  3. Bij mijn weten is Eddy Cue SVP Software and Services en als zodanig “instrumental to the Company’s Core Strategy” of iets van die strekking
    Dus waar de verantwoordelijkheid ligt lijkt me dan toch duidelijk

  4. Origineel geplaatst door Barend
    Als Steve nog geleefd had was dit niet gebeurd die zou een paar keer een woede aanval krijgen en iedereen verrot schelden en ze laten vliegen om de deadline te halen dat doet Tim niet

    MobileMe werd onder Steve Jobs gelanceerd….Het is dus wel degelijk gebeurd. En Steve werd heel boos (zo begreep ik uit zijn biografie), maar het mocht niet baten. MobileMe werd niet het succes.

  5. Origineel geplaatst door Barend
    Als Steve nog geleefd had was dit niet gebeurd die zou een paar keer een woede aanval krijgen en iedereen verrot schelden en ze laten vliegen om de deadline te halen dat doet Tim niet

    Cool. Heb je nog meer info wat Tim Cook wel en niet doet? Ik vind het echt heel gaaf dat je in het kantoor naast Tim werkt en precies weet wat hij doet. Wat is je functie bij Apple precies?

  6. @Flieps: Ik wilde dat debacle ook aanhalen, maar je was me voor.

    Ik vind het persoonlijk behoorlijk irritant worden als maar naar Steve Jobs verwezen blijft worden, en zeker wanneer dat gebeurt als hier.

    Steve Jobs wordt in die verwijzingen altijd gezien als een goddelijke type die nooit fouten maakte. In vrijwel alle gevallen, bijvoorbeeld deze, klopt dat niet. Onder Jobs werden evengoed veel fouten gemaakt. MobileMe bijvoorbeeld was een drama.

    Kortom, hou op met die oververheerlijking van Jobs. Natuurlijk, hij was een genie die Apple heeft gemaakt tot wat het nu is, maar hij was verre van foutloos. Doe het nu niet voorkomen alsof werkelijk alles wat hij aanraakte in goud veranderde, dat was niet zo.

  7. Ik was erg tevreden met MobileMe. Ik kon voor het eerst probleemloos agenda’s, mail, contactpersonen synchroniseren over verschillende iOS- en OSX-apparaten! Hoe cool is dat! Ik kon heel simpel een website maken in iWeb en gratis publiceren op het Me-platform. Alleen Me-drive heb ik nooit goed werkend gekregen. Maar DropBox deed en doet die truc al prima, dus ‘Who Cares’?

    Ik begrijp al het gemopper niet. Sinds de lancering van iCloud is er alleen maar functionaliteit bij gekomen. Dat Apple niet over 1 nacht ijs gaat is (zeker bij iCulture-lezers) bekend. Daaruit resulteren al die mooie diensten en producten die (meestal) goed werken.

    Dat er achter de schermen dingen misgaan is van alle tijden en alle organisaties. Gelukkig maar: mensen die nooit fouten maken pushen zichzelf niet hard genoeg en zullen nooit iets wezenlijk nieuws bijdragen aan de maatschappij.

    Ik wacht rustig af en tel ondertussen mijn zegeningen.

  8. Wat mij vooral stoort is dat hier tijd in gestoken wordt. Wie gaat zijn foto’s nu in Safari bekijken en wie gaat nu foto’s vanaf zijn computer uploaden in Safari? Al die tijd en energie kan beter in iets anders gestoken worden.

  9. Kan niet eens een map delen in icloud drive met anderen kom ik net achter.

  10. Het grote bewijs dat ze Tim Cook de laan uit sturen en een andere CEO on board komt bij Apple.

  11. Je kunt het Steve is weg verhaal vreselijk vinden. Sinds dien is er wel een andere wind gaan waaien. Stevie’s ideeën zijn op en zijn uitvoering ebt langzaam weg.
    Tim is een zacht gekookt ei en met iOS7/8, Yosemite, Apple Watch, weinig vernieuwing, professionals links laten liggen is Apple wat mij betreft echt het verkeerde pad op gegaan. Het is geen ‘foutje’ meer.
    Dat ze iCloud intern niet op orde heeft verbaasd me wel maar verrast nu niet meer…

  12. Origineel geplaatst door Cloverfield
    Je kunt het Steve is weg verhaal vreselijk vinden. Sinds dien is er wel een andere wind gaan waaien. Stevie’s ideeën zijn op en zijn uitvoering ebt langzaam weg.
    Tim is een zacht gekookt ei en met iOS7/8, Yosemite, Apple Watch, weinig vernieuwing, professionals links laten liggen is Apple wat mij betreft echt het verkeerde pad op gegaan. Het is geen ‘foutje’ meer.
    Dat ze iCloud intern niet op orde heeft verbaasd me wel maar verrast nu niet meer…

    Haha, weinig vernieuwingen? Vertel jongen…

  13. Origineel geplaatst door euboy
    Het grote bewijs dat ze Tim Cook de laan uit sturen en een andere CEO on board komt bij Apple.

    Ja dat zou ik ook doen. Als je het meest winstgevende bedrijf op deze aardbol bent, je marktwaarde groter is dan de complete Russische aandelenmarkt en mensen in de rij staan voor je producten dan zou ik ook zo’n waardeloze CEO de deur uit sturen…….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.