Reacties voor: Foto’s uploaden naar iCloud-fotobibliotheek nu ook via desktop

Je kunt nu vanaf de desktop foto's uploaden naar de iCloud-fotobibliotheek met een nieuwe knop op de betawebsite.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Nice! Kan ik eindelijk niet-ipone fotos op icloud bewaren ๐Ÿ™‚

  2. Ik zou er wel mee uitkijken, bij mij werkt het niet goed. De foto’s worden niet zichtbaar in iCloud Foto’s maar hij heeft wel al mijn foto’s permanent aangepast (verkleind) aan de resolutie van mijn iPhone 6. De originele foto’s zijn dus weg ๐Ÿ™

    (of ik moet een backup terugzetten)

  3. Ehh imovie is gratis!

  4. Ik heb nog geen upload button… Werkt het bij andere wel?

  5. Origineel geplaatst door Ro
    Ehh imovie is gratis!

    De prijs van iMovie in het artikel is dezelfde prijs die ook in de App Store wordt getoond. Uitleg hoe je iMovie gratis krijgt, wilden we niet voortdurend herhalen.

  6. Nou bij mij niet hoor. Geen Foto’s icon op de beta site.

  7. Bij mij is er ook helemaal geen foto icoon meer te zien in de beta iCloud.

  8. Als jullie bedoelen ‘computer’, hebben jullie het dan over PC of Mac?

  9. Het zijn kleine stapjes, maar we komen er wel met die iCloud.com! ๐Ÿ™‚

  10. hmmmm, bij mij ook geen foto’s icoon op gewone en beta icloud terwijl ik mijn foto’s wel degelijk synchroniseer met icloud. Vind dat hele icloud wel ingewikkeld worden snap nog steeds niet hoe het nou precies werkt.

  11. Waar staat die Upload knop dan?

  12. uhm, dat werkte al heel lang? doe ik al meer dan een jaar? via het icloud control panel foto sync aanzetten en dan kan je bij windows in de finder op “iCloud photo’s ” klikken, en dan “add photo’s” en dan uploaden..

  13. De upload functie staat rechtsboven naast je naam, echter deze optie is nu alleen voor developers en dus niet voor iedereen. Na testen zal deze optie er voor iedereen zijn. Daarom staat er ook beta op de app in de webpagina van iCloud.
    Begin 2015 komt ook de ondersteunende app voor de Mac als vervanging van huidige iPhoto.
    Als je nu alle iCloud foto’s wilt zien op je Mac en iPhone/iPad kan je beter deze optie van iCloud photo beta niet gebruiken tot alles gewoon werkt en dan activeren.

  14. Ik ook geen foto icoon! ๐Ÿ™

  15. kan iemand mij uitleggen hoe ik die foto’s er ook weer af krijg? Wat ik ook doe (op m’n iPad of iPhone) de foto’s komen vanzelf weer terug. Behoorlijk frustrerend. Doe ik iets fout?

  16. he, een paar uur later staat het photo icoon er wel bij mij.

  17. Ik wacht nog even totdat iPhoto op Mac wordt vervangen. Geen idee hoe deze beta zich tot iPhoto verhoudt.

  18. ik zie alleen maar videos geen photos

  19. Inmiddels werkt het bij mij ook. Even getest en de foto die je upload is vervolgens ook weer in dezelfde resolutie te downloaden en bevat nog steeds de nodige meta-gegevens (camera- en locatiegegevens). Dus dat is heel mooi. Het is alleen jammergenoeg nog niet mogelijk om foto’s direct in een bepaald album te uploaden.

  20. Te laat. Voor โ‚ฌ7 pm heb ik 10tb op onedrive

  21. Als je geen Photos knop op je iCloud.com hebt staan moet je natuurlijk wel iCloud fotobibliotheek activeren en niet de oude Fotostream functie gebruiken.
    Je kunt ook proberen om volgende lonk te klikken:
    http://www.icloud.com/#photos

  22. Ik had een iPhone 4 en nu een iPhone 6. Als ik een foto maak werd deze foto toegevoegd aan de map “iCloud-foto’s” op mijn Windows 8.1 computer. Sinds de overstap worden nieuwe foto’s (geschoten met 6) niet meer toegevoegd aan deze map. Weet iemand een oplossing?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.