Reacties voor: Foto-app voor iCloud.com komt gelijktijdig met iOS 8.1

De iCloud Foto-webapp komt op 20 oktober beschikbaar, gelijktijdig met iOS 8.1 blijkt uit informatie op de website van Apple.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Wordt het nu pas actief maandag of kan je als beta tester er al gebruik van maken? Als ik op mijn telefoon naar icloud.com ga krijg ik nml alleen de oude site te zien (heb 8.1 er op staan)

  2. Een rare fout is het niet hoor. Ze zijn gewoon vergeten de regel te vertalen naar het Nederlands waardoor hij de vervangende string niet kan vinden.

  3. Er staat, net als in een eerder artikel van iCulture, dat je 5GB aan opslag krijgt voor je foto’s, maar dit gaat van je bestaande 5GB aan iCloud opslag af. Dus geen nieuwe 5GB voor alleen de foto’s (en overigens ook video’s)

  4. Gelukkig zijn de ze de app voor OS X vergeten. Die “is nog in de maak”. Lekker handig, zooi gefaseerd invoeren. Later bestempelen als beta en vervolgens half uitrollen maandag.

    Ik ga er vanuit dat als de Photos.app voor Mac door Tim Cook gesuperviseerd is dat er flink wat bugs in zitten. Dat is wel een beetje zijn ding tegenwoordig.

  5. Hopelijk werkt de email beter
    Ik moet soms als ik een map leeg maak (zoals reclame mail) dit vaker herhalen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.