Reacties voor: iCloud en iOS 5 vanaf 12 oktober beschikbaar voor iedereen

Apple gaat iOS 5 en iCloud vanaf 12 oktober beschikbaar stellen aan alle iPad-gebruikers. Het bevat een nieuw berichtencentrum, betere Twitter-integratie en de berichtendienst iMessage.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. Komt Siri ook beschikbaar op de iPad 2? Ik zag dat de iPhone 4 in iedergeval niet geschikt is voor Siri. Aangezien de ipad 2 en de iPhone 4s de zelfde processor hebben zou het toch moeten kunnen??

  2. Is het nou ook zo dat je “de minder legaal verkregen” muziek in de cloud kan plaatsen?

  3. Nee, ‘ergens anders gekochte’ muziek in de cloud uploaden kan met iTunes Match. Dat zal voorlopig alleen in amerika te gebruiken zijn. Ze zijn wel bezig om het in andere landen werkend te krijgen.

  4. @alk

    Je plaatst geen muziek. Apple ziet welke muziek je hebt en haalt dat dan uit de eigen database om het vervolgens te streamen. Die 5 GB is dus niet voor muziek, maar voor foto’s en documenten e.d. Minder legaal verkregen muziek is geen probleem volgens mij.

  5. zou met een Amerikaans iTunes account iTunes Match gewoon te gebruiken zijn?

  6. Ik ben benieuwd wat er met iCloud allemaal niet meer gaat werken op mijn (oude) PowerBook G4. 🙁 Kan nu iCal al niet meer gebruiken onder Leopard en ben nu verplicht dit online te doen via MobileMe, maar dan krijg ik weer geouwehoer dat mijn browser te oud is die ik niet verder kan updaten onder 10.5.8. 🙁 Ik begrijp best dat het updaten een keer op houdt, maar de oude online diensten dan ook de nek omdraaien vind ik een rotstreek. Ik hoef niet persé het nieuwste van het nieuwste, maar het oude blijven gebruiken mag ook steeds minder.

  7. Wel leuk allemaal maar als MobileMe gebruiker hoor ik nu graag van Apple hoe het nu verder moet. Wat met onze mail, agenda’s …

    Tenslotte hebben we voor die service ook betaald.

  8. @William:

    Dat heeft Apple allemaal op deze pagina gezet:

    http://www.apple.com/mobileme/transition.html

    Je kunt je huidige MM gebruiken tot medio 2012. Daarna stopt het. Voor die tijd kun je je MM account migreren naar iCloud. Je verliest je agenda en mail dus niet.

    MobileMe blijft voor jou beschikbaar tot juni 2012. Er veranderd dus niets. Bij de aankondiging van iCloud is ook gezegd dat MM gebruikers die (volgens mij vanaf april) betaald hadden, hun geld konden terugkrijgen.

  9. Lijkt me prettig dat iPhone en IPad draadloos synchroniseren, maar hoe gaat het dan als ik op mijn iPad van 32 gb 18 gb aan data zoals muziek en apps heb staan en mijn IPhone een geheugenruimte heeft van slechts 16gb ?

  10. Waarschijnlijk domme vraag maar met iCloud koop ik dus een film in iTunes die bekijk ik op me iPad doormiddel van de iCloud en kan ik afkijken bv in de trein op me iPhone….? Wel gaaf dat een genomen foto gelijk ook op de iPad verschijnt, als je een dagje weg bent kan het thuis front gelijk de genomen foto’s bekijken !

  11. Origineel geplaatst door Robinmasselink
    Waarschijnlijk domme vraag maar met iCloud koop ik dus een film in iTunes die bekijk ik op me iPad doormiddel van de iCloud en kan ik afkijken bv in de trein op me iPhone….? Wel gaaf dat een genomen foto gelijk ook op de iPad verschijnt, als je een dagje weg bent kan het thuis front gelijk de genomen foto’s bekijken !

    Als je een Mac(Book) gebruikt met OSX Lion, staan straks ook die foto’s via iCloud automatisch op je Mac(Book) 😉 Helemaal handig.

  12. Kun je met deze upgrade dan ook eindelijk via je Wi-Fi updaten?

    16GB (of meer….) archiven en updaten gaat nogal langzaam op m’n USB vergeleken met ‘de concurrent’ die je via Wi-Fi kunt updaten.

  13. Ben bezig met binnenhalen. Zo benieuwd!

  14. Hmmmz helaas kan ik het niet updaten. Iedere keer wanneer ik het wil downloaden krijg ik een melding van Itunes. De melding is: De software is tijdens het downloaden beschadigd geraakt.
    Weet iemand hoe ik dit kan op lossen?

    Alvast bedankt!

  15. alk: Muziek downloaden is in Nederland legaal. Dus je bedoelt muziek die je hebt gerijpt van cd’s die van de vrachtwagen waren gevallen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.