Reacties voor: iCloud Communications laat rechtszaak vallen en verandert naam

iCloud Communications is van naam veranderd en laat de zaak tegen Apple vallen. Het bedrijf had de domeinnaam geticloud.com in handen, maar het bedrijf heeft nu voor een andere bedrijfsnaam gekozen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 12 reacties

  1. haha heeft Apple iemand op hun afgestuurd ofzo?
    waarschijnlijk omgekocht.

  2. Wat zou een reden kunnen zijn? Toch wel raar.. Zeker als je de naam sinds 2005 bezit…

  3. Origineel geplaatst door Gio
    Wat zou een reden kunnen zijn? Toch wel raar.. Zeker als je de naam sinds 2005 bezit…

    Wat dacht je ervan dat Apple een zak(je) met geld heeft gegeven aan het bedrijf?

  4. Daar zal een aardige som geld tegenover hebben gestaan.

  5. die zijn dus binnen. Ze zullen er wel een flinke zak geld voor hebben gekregen…

  6. Die hebben een dikke zak met geld onder de tafel door gekregen. Anders kan dit nooit. Ze hebben waarschijnlijk zo’n bedrag gekregen dat de rechtszaak niet eens meer de moeite waard was. Schandalig.

  7. @Steven: Onzin, dat is niet schandalig. waarschijnlijk zijn de mensen van iCloud Communications gewoon voor de rest van hun leven financieel onafhankelijk, dus die hebben niks te klagen.

  8. Ongetwijfeld dat ze een aardig zakcentje gekregen hebben, zeker als je al sinds 2005 het merknaam “iCloud” in handen hebt. Dan sta je in een rechtzaak vrij sterk en laat je het niet zo maar even vallen.

  9. Apple zal nu wel een bedrijf rijker zijn, imago is alles voor dat bedrijf en volgens mij betalen ze liefst een dikke som geld om een bedrijf over te nemen, dan dat ze een rechtzaak verliezen en alsnog hun fout moeten toegeven.

  10. Apple: verzin een naam voor een nieuw ….

    Als een bedrijf die naam al heeft: geef een grote zak geld aan dit bedrijf om ze stil te houden.

  11. Die hebben een mooie envelop met duiten ontvangen…

  12. Zoals in het artikel al genoemd wordt, bestond iCloud al vóórdat Apple deze website overnam. Het feit dat iCloud Communications het niet de moeite vond om de bestaande website aan te pakken ter bescherming van hun eigen identiteit, geeft hen nog weinig mogelijkheden om succesvol te procederen tegen Apple. Iedere weldenkende rechter zal oordelen dat iCloud Communications nu plots in actie komt om een graantje mee te kunnen pikken van Apple’s succes. Ik verwacht dan ook niet dat Apple hen ook maar 1 cent heeft betaald.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.