Reacties voor: iCloud.com krijgt nieuwe diensten: Herinneringen en Notities

Apple heeft iCloud.com uitgebreid met de nieuwe functies Herinneringen en Notities. Eveneens is Zoek mijn iPhone uitgebreid met een Verloren-modus, waarmee je een nummer kan versturen naar een kwijtgeraakte iPhone.
Bart Breij -

Reacties: 22 reacties

  1. Het werd tijd, eindelijk de notities-app in iCloud. Ik maar Pages gebruiken als omslachtige tussenoplossing, gedaan daarmee!

  2. Dat was toch al zo?

    Sync al een tijd herinneringen en notities via de cloud…

  3. Eén van de verandering van de Mail applicatie is de ondersteuning van VIP Mail. Deze functie zie je niet in je iPhone. Niet zo handig. Of moet dit nog komen?

  4. Origineel geplaatst door Marjan
    Eén van de verandering van de Mail applicatie is de ondersteuning van VIP Mail. Deze functie zie je niet in je iPhone. Niet zo handig. Of moet dit nog komen?

    Dat komt bij de release van iOs 6 (volgende week)

  5. Bij Zoek iPhone is ook de ‘zoek’ animatie veranderd, de batterijstatus is nu zichtbaar en mail is al aangepast naar iOS 6 met VIP inbox.

  6. Waarom moet ik voor Notes een nieuw iCloud adres aanmaken voor sync (zowel op iphone als Mac), terwijl Reminders op mijn bestaande iCloud adres werkt ???

    Btw, mijn huidige iCloud account werkt via een gmail adres

  7. @iPc
    Je kan ook voor iWorks documenten uploaden en bestaande iWorks documenten downloaden.

    Origineel geplaatst door KillRoy1972
    Dat was toch al zo?Sync al een tijd herinneringen en notities via de cloud…

    Het gaat om de webclient (www.icloud.com) niet om de service iCloud zelf. Die is inderdaad niet uitgebreid.

    @Hans:
    Erg vreemd, zou zeggen maak een topic aan op het forum met meer uitleg en vraag daar om hulp.

  8. @Bubbly:
    Done, thx voor de tip

  9. @Lazlo Thanx!

  10. Mooi! En nu nog een foto sharing functie.

  11. Mooi! En nu nog een Photostream / photo sharing functie.

  12. Hoe krijg ik mijn iphone notes op de icloud notes pagina? Er staat momenteel maar 1 note in icloud en stuk of 10 op mijn iphone. Ook verschijnt een nieuwe note op de iphone dan niet automatisch in icloud notes. Wel notes in de icloud settings op mijn iphone op ‘on’ staan. Doe ik wat verkeerd?

  13. Mooi! En nu nog een Photostream/photo sharing functie.

  14. Wat ik echt mis bij die “lost mode” is dat de telefoon echt geblokkeerd wordt, dus ook niet gereset, uitgeschakeld of aan iTunes gehangen kan worden tenzij het de computer is van de eigenaar, of je een code kan intypen om hem te unlocken. Dat zou pas een interessante functie zijn. Is dit trouwens via jailbreak mogelijk?

  15. nu zou ik graag ook messages zien op icloud.com.

  16. Huh?
    Ik heb een iCloud actief onder mijn Xs4All adres, net als bij het complete iTunes/Appstore en whatever account.

    Voor Herinneringen en agenda prima, maar bij het activeren van Notities in iCloud wordt er gemekkerd over een me.com adres dat ik moet aanmaken.

    Waar komt dat nou weer vandaan? En waarom is dat bij notities weer noodzakelijk?

    …. en kennelijk mail ook, maar ik zie geen nut in activeren, aangezien alles via IMAP loopt.

  17. Ik mis nog steeds iCloud 🙁

  18. Origineel geplaatst door jiggy1965
    Hoe krijg ik mijn iphone notes op de icloud notes pagina? Er staat momenteel maar 1 note in icloud en stuk of 10 op mijn iphone. Ook verschijnt een nieuwe note op de iphone dan niet automatisch in icloud notes. Wel notes in de icloud settings op mijn iphone op ‘on’ staan. Doe ik wat verkeerd?

    Ga op je iPhone naar je Notitie app, en klik op de knop linksboven. daar zie je twee accounts, eentje lokaal op je iPhone, de andere in iCloud. Je kunt de notities niet verslepen, maar als je even per notitie (in de lokale account) de inhoud kopieert en in een nieuwe lege notitie plakt (in de iCloud account) dan heb je ze zo overgezet.

  19. Ik snap niet dat de instelling voor find My iPhone niet achter een wachtwoord wordt geplaatst. Stel ik zit te bellen, telefoon wordt gestolen (uit mijn hand gejat), dan kan de dief deze functie heel makkelijk uit zetten. Hij weet namelijk ook dat find My iPhone bestaat… Eenmaal thuis gekomen kan ik dan inloggen wat ik wil… Blokkeren gaat echt niet meer lukken…

  20. Je kan je accounts wel beveiligen (algemeen>beperkingen) daar aanzetten dat e accounts niet kunnen gewijzigd worden. Vanaf dan kan je findmyiphone niet meer afzetten.

    Origineel geplaatst door Dennis
    Ik snap niet dat de instelling voor find My iPhone niet achter een wachtwoord wordt geplaatst. Stel ik zit te bellen, telefoon wordt gestolen (uit mijn hand gejat), dan kan de dief deze functie heel makkelijk uit zetten. Hij weet namelijk ook dat find My iPhone bestaat… Eenmaal thuis gekomen kan ik dan inloggen wat ik wil… Blokkeren gaat echt niet meer lukken…

  21. Ik kan na het aanzetten van beperkingen nog steeds find my iPhone uitzetten (bij instellingen van iCloud). Of doe ik iets verkeerd?

    Origineel geplaatst door Dries
    Je kan je accounts wel beveiligen (algemeen>beperkingen) daar aanzetten dat e accounts niet kunnen gewijzigd worden. Vanaf dan kan je findmyiphone niet meer afzetten. Origineel geplaatst door DennisIk snap niet dat de instelling voor find My iPhone niet achter een wachtwoord wordt geplaatst. Stel ik zit te bellen, telefoon wordt gestolen (uit mijn hand gejat), dan kan de dief deze functie heel makkelijk uit zetten. Hij weet namelijk ook dat find My iPhone bestaat… Eenmaal thuis gekomen kan ik dan inloggen wat ik wil… Blokkeren gaat echt niet meer lukken…

  22. Na het aanzetten van de beperkingen kom je in een “sta wijzigingen toe” scherm, daar zet je “accounts” aan. Nu kan niemand zonder pascode aan je iCloud instellingen. Je kan dat ook doen voor locatievoorzieningen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.