Reacties voor: iCloud Beta gedemonstreerd in video

Apple heeft iCloud vannacht beschikbaar gesteld aan ontwikkelaars. Zij krijgen alvast via de webinterface toegang tot de diensten en kunnen de functies uitproberen. Ook zijn de prijzen van extra opslagruimte bekend. In een videodemo is het nu te zien.
Lees het complete artikel → iCloud Beta gedemonstreerd in video
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Ik ook bekend welke versies van Firefox en Safari nodig zijn? Heb sinds kort weer een (oude tweedehands) Mac, maar die heeft een PPC processor dus zit vast op Leopard en oudere software. Op zich niet zo erg, maar ik voel de bui al een beetje hangen voor wat betreft het gebruik van iCloud straks.

  2. Voor iCloud is Lion vereist…..Dus op je PPC kun je het vergeten.

  3. Da’s knudde! 🙁 Nu maar hopen dat ze iTunes onder Leopard op een PPC wel lang genoeg blijven ondersteunen om mijn iPad en iPhone te updaten, anders ben ik mooi in de aap gelogeerd want ik begrijp dat de huidige MobileMe / iSync ook gaat verdwijnen.

  4. Werkt iCloud ook op mijn Windows 7 of niet? Heb wel een iPad.

  5. iCloud werkt prima onder firefox 5, IE8 en de laatste safari (ben het versienummer even kwijt) onder snow leopard. Er is geen sprake van een Lion afhankelijkheid

  6. Origineel geplaatst door kevinWerkt iCloud ook op mijn Windows 7 of niet? Heb wel een iPad.

    Onderaan in het grijs op de iCloud informatie pagina op Apple.nl/icloud staat het volgende:

    Functies en voorzieningen kunnen worden gewijzigd. De toegang tot sommige voorzieningen is beperkt tot tien apparaten. Ga naar http://www.apple.com/legal/itunes/ww/ voor meer informatie.
    Voor sommige voorzieningen van iCloud is iOS 5 vereist op iPhone 3GS, iPhone 4, iPod touch (derde en vierde generatie), iPad of iPad 2, of een Mac computer met OS X Lion of pc met Windows Vista of Windows 7 (Outlook 2007 of 2010 wordt aanbevolen).
    Van sommige muziekvoorzieningen van iCloud is nu alleen een bèta beschikbaar in de Verenigde Staten. Hiervoor is iOS 4.3.3 vereist op iPhone 3GS, iPhone 4 (GSM-model), iPod touch (derde en vierde generatie), iPad of iPad 2, of een Mac of pc met iTunes 10.3

  7. Functies en voorzieningen kunnen worden gewijzigd. De toegang tot sommige voorzieningen is beperkt tot tien apparaten.
    Voor sommige voorzieningen van iCloud is iOS 5 vereist op iPhone 3GS, iPhone 4, iPod touch (derde en vierde generatie), iPad of iPad 2, of een Mac computer met OS X Lion of pc met Windows Vista of Windows 7 (Outlook 2007 of 2010 wordt aanbevolen).

    Van sommige muziekvoorzieningen van iCloud is nu alleen een bèta beschikbaar in de Verenigde Staten. Hiervoor is iOS 4.3.3 vereist op iPhone 3GS, iPhone 4 (GSM-model), iPod touch (derde en vierde generatie), iPad of iPad 2, of een Mac of pc met iTunes 10.3.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.