Reacties voor: iClipper: kopiëren en plakken zonder jailbreak

iClipper is een nieuwe methode om tekst te knippen en te plakken vanuit websites. iClipper zet de gekopieerde tekst automatisch in een e-mailbericht.
Lees het complete artikel → iClipper: kopiëren en plakken zonder jailbreak
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Ziet er goed uit

  2. Ik zie het hele nut niet van copy paste op een iphone. Ik ben iig nog geen situatie tegengekomen dat ik het moest gebruiken. Als ik iets wil teruglezen bookmark ik het wel. Copy paste doe ik wel op de pc..

  3. @ Remy,

    Inloggen op een T-Mobile hotspot zou een stuk sneller en gemakkelijker gaan als een copy past vanuit de door T-Mobile verstuurde sms naar de webpagina zou werken, bijvoorbeeld.

  4. @ Maikeru,

    Ik ben nog nooit een werkende t-mobile hotspot tegengekomen. M’n account is al twee keer verlopen in de tussentijd. Buiten dat sta je (als NS meewerkt) ook nooit zo gek lang te wachten dat je het niet zonder 3G zou kunnen; juist op (zo goed als) alle stations is die dekking goed.
    Ik heb dan ook nog nooit het gevoel gehad dat ik knippen/plakken miste, ookal gebruik ik t op de pc dagelijks en zou ik niet zonder kunnen. Misschien is het ook wel zo dat als ik het wel kon op de iPhone ik ook niet meer zonder kunnen, maar tot nu toe mis ik het dus echt niet.

  5. Ik snap dat eeuwige geleuter over copy/paste ook niet…
    Mn iphone gebruik ik toch vooral om even mailtjes te lezen/kort te antwoorden websites te bekijken en natuurlijk de phone functies en appstore…
    En ben nog geen 1 situatie tegen gekomen waarin ik dacht, nu mis ik copy/past.
    Voor andere dingen waar ik dat wel gebruik heb ik mn macbook pro.

    Maar dat is voor ieder persoonlijk, natuurlijk.

  6. Nou, voor het doosrturen van een SMS zou ik het wel handig vinden. Maar daar us iCopier uit Cydia al voor… 😉

  7. Origineel geplaatst door Timoow
    Nou, voor het doosrturen van een SMS zou ik het wel handig vinden. Maar daar us iCopier uit Cydia al voor… 😉

    Voorhet doorsturen van een sms heb je geen copy/paste nodig. Met BiteSms gaat het door sturen helemaal goed. En ook in cydia te krijgen.

    Greatzzzzz,
    Arno

  8. En als je snel even een agenda iten moet doorzetten? Of een adres van een contactpersoon in je tekst verwerken? Of een telefoonnummer kopieëren?
    En zo zijn er nog talloze voorbeelden die een simpele copy & paste in ALLE TEKST applicaties onontbeerlijk maken voor een serieuze iPhone gebruiker.

    Ik weet niet of deze applicatie dat doet, maar ik ga het zeker testen!

  9. Al die copy/past apps zijn zo beperkt dat ze op zich in zekere zin nutteloos zijn of je moet ze allemaal instellen om iets meer te kunnen. Copy/paste moet overal kunnen te gebruiken zijn. Deze functie mis ik echt. Stuur maar eens een URL door via email, contactgegevens copieren vanuit een email naar je iPhone contacten,… Toch een gemis.

  10. Origineel geplaatst door MM
    @Remy
    Mailtje met “Meet me at Rockefeller Plaza 2354” dat je naar je afspraken wilt kopieren.
    Misschien ooit…

    @ MM
    En wie ontmoet je daar in NYC dan? Er staat ook geen datum bij trouwens 😉

  11. Ik heb de kopieerdunctie hard nodig:
    Op mijn werk is wifi beschibaar, maar de sleutel is een combinateie van meer dan 60 onmogelijke karakters. Ik heb 4 keer geprobeerd dit met de hand over te typen. Nou daar wordt je knettergek van want het lukt me nog steeds niet
    Kopieren vanuit een email zou een enorme uitkomst bieden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.