Reacties voor: iChair: rolstoel bedienen vanaf je iPhone

Dynamic Controls heeft een rolstoel ontwikkeld die je met een iPhone of iPod touch kunt bedienen. De applicatie kan de rolstoel besturen, maar toont ook de actuele snelheid of status van de rolstoel en kan diagnoses stellen bij problemen.
Lees het complete artikel → iChair: rolstoel bedienen vanaf je iPhone
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Dat is handig! Nu nog een optie om op een kaart aan te geven waar je heen wil gaan, en dan moet ie de rolstoel automatisch besturen.

    Maar een rolstoel bedienen door op het schermpje van de iPhone te drukken is best vermoeiend, zeker als ie in een cradle staat.

  2. Nou ff de rolstoel van oma hacken hè hè 😉

  3. is deze al te downloaden? zo ja waar? zo nee wanneer wel?

  4. Zou wat zijn als het gekraakt kan worden rijd je zo een oma perongeluk de sloot in :”D nee laten we hopen dat er goed mee omgegaan word. En hopelijk niet de kompas funtionaliteit gaan gebruiken om te draaien want als er een kompasstoring is flipt de rolstoel ;p

    Naja mooie vooruitgang naar de toekomst!

  5. Heel mooi hoor. Maar niet haalbbaar. Ik denk niet dat de meeste mensen weten wat een rolstoel kost en wat de procedures zijn om er een te krijgen.

  6. Op zich een mooie app en kan zeker gebruikt worden. Echter denk ik dat je in de grotere steden snel zonder iPhone of zelfs zonder rolstoel komt te zitten.

    Ieder voordeel heeft weer zijn nadeel, of was het nu andersom 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.