Reacties voor: iCentre overweegt vertrek uit Haarlem wegens komst Apple Store

iCentre overweegt op zijn winkel in Haarlem te verhuizen naar een randgemeente, in verband met de komst van de Apple Store.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Goedzo, want op Amsterdam na is de service bij deze iCenter waardeloos, en dat na meerdere keren.

    Sorry maar als ik duidelijk zeg dat ik bv. GEEN hoesje bij mijn iPhone wil dan ga je het niet nog eens 4 keer opnieuw vragen.

    En dat is maar 1 van de 3 voorbeelden.

  2. Eh Patryk, opdringerigheid is natuurlijk niet fijn, maar dat zegt toch niet echt veel over service :s?

    Wat jammer trouwens dat dit soort ‘documentatie’, (lees: interne mails?) naar buiten lekken.

  3. Heb net als Patryk ook slechte ervaringen met iCentre Haarlem.

    al meerdere malen meegemaakt dat de verkopers daar gewoonweg liegen om accessoires te slijten aan klanten. (adapter bij uw iPod? zonder adapter is uw accu binnen een half jaar helemaal op omdat de usb poort van uw computer eigenlijk niet bedoeld is voor de iPod. Met de adapter kunt u jaren genieten van uw iPod zonder accuproblemen)

    service: ook slechte ervaringen mee. Macbook maakte rare tikgeluiden (HD). Conclusie in de winkel: nee hij moet naar onze servicecenter, geen kosten, valt onder garantie. Na 2,5 maand gebeld naar ze: ohw ja vergeten te bellen, hij ligt al een hele tijd hier op u te wachten. Dat wordt dan 2 uur arbeidskosten..

    En 1x meegemaakt dat twee verkopers zaten mee te gluren via remote desktop software naar pubermeisjes die met iSight zaten te spelen op een democomputer.

    Deze ervaringen heb ik niet bij andere iCentres meegemaakt, echt alleen in Haarlem.

  4. Met de komst van meerdere Apple Stores zullen de APR’s zich moeten richten op andere services. Anders vallen ze binnen de kortste keren om. Wat bv al zou helpen is als ze (net als Dixons en Mycom) ook 3 jaar garantie geven op Apple producten. Het zal mij uiteindelijk een rotzorg zijn waar ik mijn Mac koop. Een week na aankoop en unboxing is dat gevoel echt wel verdwenen en gaat de aftersales service een belangrijke rol spelen. Doen ze dit niet, dan zijn de inderdaad gedoemd zich te verplaatsen naar kleinere steden. Maar de afstand Bussum -> A’dam vind ik wel te overbruggen als ik een Mac koop en de store beleving wil proeven. Enanders ga ik toch naar Dixons in Bussum voor de 3 jr garantie.

  5. Hoe sneller die APR’s weg zijn, hoe beter. Geen naservice, geen garantie, enkel arrogantie.

  6. De service in de icentre op de grote markt in haarlem was echt niet slecht! Ze hielpen je goed en je kreeg goed advies!

  7. Puur reclame dit. Boehoe ;(…
    Laten ze hun service verbeteren. Trouwens in amsterdam gaat het toch ook prima? De gemiddelde klant denk dat de iCentre ook van Apple is. Zorgelijk maar waar…

  8. Ik vraag mij af of iCentre niet in de nieuwe Brinkmann passage mág of wil.
    Ik kan me goed voorstellen dat de huur omhoog gaat in het nieuwe pand.
    Dat is ook de reden dat de McDonald’s daar weg is, en ook niet terug komt in de nieuwe passage.

  9. Leuke foto bij het artikel, een iCentre waar een donkere schaduw over valt… #symboliek

  10. Dat is toch ook de bedoeling dat het op Apple lijkt, verder een prima keuze!

  11. Ik denk dat je alleen al voor de garantie de producten bij de Apple store kan kopen.
    Zit er weer een schakel minder tussen.

  12. In Almere zijn ze top

  13. Hekel aan dit soort winkels icentre iMac noem maar op allemaal andere namen voor dezelfde slechte winkel! Ik noem het dozen schuivers.

  14. Smpie

    :’)

  15. Heb ook geen goede ervaring met icentre Haarlem. Problemen met mijn twee weken oude ipad konden ze helaas niets aan doen. Toen naar Apple Store Amsterdam gegaan en heb ik daar een nieuwe gekregen. Echt top service van Apple. Later natuurlijk mijn iphone 5 ook bij Apple Store Amsterdam gehaald.

  16. De iCentre in Haarlem heeft inderdaad een barslechte service. Nou maar hopen dat het personeel niet verplaatst wordt naar de Apple Store. Een goed merk zoals Apple hoort dus ook goede service te verlenen.
    Ik ben blij met de komst van de Apple Store!

  17. Zal wel Hoofddorp worden dan?

  18. @Johan: Ze hebben je daar niet aangeboden om het apparaat op te sturen? Ze konden er echt niets aan doen? Wat een lariekoek…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.