Reacties voor: iCare maakt je iPhone-scherm vuilafstotend met plantextracten

Zymol heeft een middeltje op basis van extracten van de Lotus-plant en Carnauba-palm uitgebracht, waarmee je je iPhone-scherm op natuurlijke wijze kunt beschermen tegen vette vingers.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Ik vraag me serieus af of dit het gewenste effect heeft. En of je zelf niet met vettige vingers de hele dag rond gaat lopen als je dit spul toepast…

  2. Carnauba-was laat in ieder geval je auto mooi glimmen en het is goed voor je lak… Het zal ongetwijfeld ook een tijdje je iPhone beschermen, maar dan moet je ‘m niet te lang in je broekzak houden denk ik.

  3. wat een lariekoek!!

  4. Ik weet niet of dit wel goed is voor je iPhone, je mag immers niets direct op de iPhone spuiten gezien dit in de iPhone kan komen via de Home of speakers en alle andere indirecte opening

  5. Wanneer komt dit in de AppStore 😉

  6. Ik heb de iPhone 3G nu een jaar en draag hem gewoon zonder beschermhoesje in mijn broekzak waarin ook wel eens een bos sleutels zit.

    En nog steeds geen enkel krasje op het glas. Wel wat kleine krasjes op de achterzijde, maar ach, ik vind het helemaal niet erg dat je kan zien dat ie gebruikt wordt. Integendeel zelfs. Vlekken poets ik er telkens gewoon met een doekje vanaf. Dus het nut van dit soort produkten (alsmede beschermhoesjes) ontgaat me een beetje.

  7. “Wel wat kleine krasjes op de achterzijde”

    Misschien is dat het nut van een beschermhoesje? Niet iedereen haalt z’n schouders daarover op…

    De oleofobische laag van de iPhone 3GS kun je overigens heel dicht benaderen door een screenprotector te nemen die bedoelt is om vingerafdrukken te voorkomen. Dit gebruik ik zelf op mijn iPhone 3G en bevalt uitstekend! Even over je t-shirt halen en het scherm is vetvrij.

  8. Eehhhh, je smeert wat olie op je venster om het vetvrij te houden? Goed idee!
    En natuurlijk wordt het al eeuwen gebruikt om stof van je ramen te houden in de jungle. De Azteken maakten zich namelijk al ver voor onze jaartelling druk over te stoffige woningen. Right!

  9. Hmm zou wel handig zijn voor mijn iphone 3g als het ook echt werkt..

  10. Of je koopt gewoon vingerafdrukvrij folie

  11. Carnauba wordt in bijna alle “duurde” autowaxen gebruikt. Het beschermt de lak tegen allelei vervuilingen, mijn inziens ook goed voor de Iphone. Zie website die ik vermeld. In werkwijze staat tevens een link, naar Wikipedia.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.