Reacties voor: iCallAccess: monitor iPhone gesprekken op de computer (jailbreak)

iCallAccess is een extensie voor de iPhone die het mogelijk maakt om op de computer notificaties te ontvangen als je gebeld wordt. Als je op je iPhone gebeld wordt, verschijnt er op de computer een popup waarin je een afbeelding, de naam en het telefoonnummer van de beller krijgt te zien.
Paul Pols -

Reacties: 23 reacties

  1. Dit had apple moeten uitvinden
    Apple kan zoveel meer als ze willen.

  2. Is het dan ook mogelijk om dit te koppelen aan een CRM? ben hier namelijk naar opzoek. (liefst vaste lijn) als iemand belt via SIP dat ik dan een browser windows kan openen.

  3. Vraagje: Stel dat je iPhone gestolen wordt en de dief gebruikt je iPhone met zijn sim-kaart. Kan je hiermee telefoonnummers en dergelijke checken waarmee de dief belt?

  4. Handig… tenminste… hoe wordt dit duidelijk gemaakt aan de app op de PC? Gaat dit via internet, via WiFi in hetzelfde netwerk, of zelfs nog lokaler via BlueTooth?
    Bij BlueTooth zou het geinig zijn als je dan ook met je PC kan opnemen en via microfoon en speakers van die PC kan bellen 😀

    (Weet iemand trouwens software waar dat mee kan?)

  5. Origineel geplaatst door Jchan
    Vraagje: Stel dat je iPhone gestolen wordt en de dief gebruikt je iPhone met zijn sim-kaart. Kan je hiermee telefoonnummers en dergelijke checken waarmee de dief belt?

    Er wordt nergens gemeld hoe ver je van de computer af kunt zitten, slechte documentatie… Op zich wel tof als het zou kunnen 🙂

  6. Nu nog voor smsjes

  7. Op Mac bestaat dit (en handsfree bellen, sms etc) al langer. BluephoneElite (mirasoftware.com). Perfect via Bluetooth

  8. @Remco:
    sms werkt alleen niet, voor de rest prima

  9. BluephoneElite is maar zeer beperkt voor de IPhone.

  10. Origineel geplaatst door Arie
    BluephoneElite is maar zeer beperkt voor de IPhone.

    Huh? Ken je het wel?
    Doet loggin, SMS, chatten via telefoonlijn, draadloos spreken/luisteren, beheer (gemiste) gesprekken (exporteren, printen etc), uitlezen phonebook, enz enz enz

    Wat zou je nog meer moeten dan?

  11. @Bas: op het werk gebruiken we Procall software gekoppeld aan CRM pakket van Exact (E-Synergy) Volgens mij zijn er veel koppelingen met diverse CRM pakketten mogelijk, kijk maar eens op http://www.procall.de

  12. Zie site.

    Text Messages
    Phone lacks required features.

    Support for this feature is not possible.
    Limitations of the iPhone make it impossible for us to support SMS over Bluetooth. [link]

    Date+Time Sync
    Phone lacks required features.

    Call Log Sync
    Phone lacks required features.

    Ring Profile
    Phone lacks required features.

  13. Wat het bizarre is, er wordt helemaal niets vermeld over hoe de verbinding uberhaupt tot stand komt, over welke port dit loopt?

    Ik heb de plugin geinstalleerd en het een beetje zielige java bestandje geopend. Iphone respringt, plugin komt op de achtergrond tot leven. Op het laptopscherm komt plots m’n EMEI en serienummer te staan en het javascript leidt me door naar een paypal betaling, waar deze netjes al voor me worden ingevuld.

    Heb de boel getest en het werkt inderdaad, al is de interface van de client op de pc heel erg schamel. Je kunt het schermpje niet eens verplaatsen..

    Ik neem aan dat de verbinding via wifi tot stand is gekomen, wat gebeurt er nu als ik andermans huis binnenloop of ergens op straat een open wifi signaal oppak (in m’n broekzak..?)

    Het idee vind ik leuk, maar er zal echt moeten worden gewerkt aan de interface, en zo spoedig mogelijk een sbsettings toggle. Ook mis ik instellingen om te kiezen welke netwerk wel en niet informatie mogen ontvangen.
    Ook misschien iets aan de prijzige kant, voor dit geld hoop ik na een paar updates ook bijvoorbeeld via mn laptop een gesprek op de nemen en te kunnen bellen.
    Daar zou ik wel 10 dollar voor over hebben….

  14. Wat een brakke applicatie. Er bestaat al langer zoiets voor iedere telefoon, inclusief de iPhone, over het bluetooth protocol.

    http://www.sustworks.com/site/prod_phoneAmego_help/PhoneAmegoHelp.html

  15. Aangeschaft en een aantal keer gebeld met een nummer dat in mijn telefoonboek staat. Het callding gaf echter aan dat het anoniem was (of iig niet zichtbaar). Heb licientie aangeschaft, ben benieuwd of het dan wel werkt.

  16. Misschien een zeer ‘n ‘stomme’ vraag.
    – Maar hoe kan je in 1 keer je ‘e-mail prullenbak’ op je 3GS leegmaken?

    Dank!

  17. Even afgezien van de armzalige website en de armzalige niet te verplaatsen app (met spelvouten) krijg ik de client op mijn Windows 7 32bit NL met nieuwe Java omgeving totaal niet aan de praat: IcallMonitor: NetworkMultiCastListener: Coult not create MulticastSocket. Error setting options. .

    Idee is leuk, dat wel.

  18. Bij mij werkt het prima! Ik begrijp alleen het praktisch nut nog niet helemaal. Popup blijft staan na een gesprek (ook als er niet opgenomen wordt). Irritant als je een film kijkt.
    Je kan met de popup alleen maar ophangen of negeren. Geen gesprekken opnemen of wat dan ook.

    Maar ach, het idee is geinig, 3,50 euro middelmatig gespendeerd.

  19. BluePhoneElite werkt perfect op mn N85 met m’n macbook 🙂
    Inkomende oproepen, melding op het scherm, itunes pauzeert, je kan opnemen en zelfs bellen via de luidsprekers en micro van de macbook.
    Smssen is ook geen probleem 🙂

    Voor de iphone lijkt het me idd dat je alleen maar kan bellen.

  20. Is er niet nog een app voor dit maar dan dat je via je computer kan sms’en met je iPhone? Dat zou echt geweldig zijn! En mag ook via Jailbreak. Iemand?

  21. Origineel geplaatst door Paul
    Misschien een zeer ‘n ’stomme’ vraag.
    – Maar hoe kan je in 1 keer je ‘e-mail prullenbak’ op je 3GS leegmaken?Dank!

    Gewoon, door je telefoon op de grond te laten vallen… Lekker relevant?

  22. ja ziet er idd erg brak uit en ik moet drie keer klikken voor hij echt ophangt. . brr

  23. @ snicker en @ Scoes.. ik heb mn wife en Bluetooth uitstaan! telefoon in de andere kamer en nog doet ie het?
    werkt het dan toch anders?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.