Reacties voor: Ontwikkelaars bedenken iBeacon-truc voor obers

Ontwikkelaars laten obers met iBeacons zien of er iemand bij een tafel is gaan zitten. Dit wordt doorgegeven aan de kassa-app Clover.
Lees het complete artikel → Ontwikkelaars bedenken iBeacon-truc voor obers
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 6 reacties

  1. Werkt alleen wanneer de Bluetooth aanstaat. Bij mij staat ie altijd uit. En er zijn genoeg mensen (ouderen) die geen telefoon hebben of iig geen Bluetooth telefoon. Dus beetje nutteloos. Koop dan een druk meter en bouw die in de stoelen. Werkt altijd en je weet precies hoeveel mensen er aan welke tafel zitten. En het is goedkoper.

  2. Of je zorgt er gewoon voor dat je geen plaat voor je hoofd hebt en dit sociale beroep op een normale en fatsoenlijke manier blijft uitoefenen. Voor sommige dingen heb je geen technologie nodig maar slechts een paar normaal werkende ogen en een gezond verstand ;p

  3. Inderdaad, een oplossing waarvoor het probleem gecreëerd moet gaan worden,
    Ik bestel door te kijken en te praten met de ober 🙂

  4. Right… want iedereen heeft bluetooth (aan).

    Neem gewoon geen lousy luie studenten in dienst maar mensen die het vak begrijpen en dan krijgt de gast alsnog goede en snelle service. Dan heb je die onhandige dure ibeacens niet nodig.

  5. @Donovanaray : je moet niet enkel BT aan staan hebben maar ook een bepaalde app draaien!
    @Maurits : vooruitgang mijn beste vriend
    @jbmm : heb je nooit meegemaakt dat het uren duurt voordat de kelner jou kant opkijkt? Ik zal niet zeggen dat het voor iedereen een zegen is, maar binnenkort kan je bestellen op je eigen smartphone en heb je enkel nog de kelner die langs komt om je je drankje te bezorgen.
    Door die iBeacons weet de app waar je zit en staat de juist menu kaart op je smartphone. Je bestelling komt onmiddellijk in de kassa van de zaak te zitten. Afrekenen kan je zelf.

  6. Een app moeten downloaden om in een restaurant te eten? En wat als er een groepje oudjes komt zonder telefoon?
    Totaal geen nut dit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.