Reacties voor: iAd leidt tot gefrustreerde en blije adverteerders

De geluiden over iAd lopen nogal uiteen: aan de creatieve kant zijn de reclamemakers gefrustreerd, aan de succeskant zijn bedrijven die erg tevreden zijn met de resultaten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. Vraag me af wie er 9 seconden naar een banner kijkt. Dat de banner 9 seconden op het scherm staat is tot daar aan toe. 9 seconden er naar kijken lijkt me vreselijk overdreven.

  2. ik ben eigenlijk nog nooit een iAd tegen gekomen 😛

  3. Ik wil ze ook nooit tegenkomen!

  4. @hierboven.

    Er staat toch ook dat het alleen in de states werkt?

  5. @Nino: lees het artikel: “Vanaf 1 juli worden de advertenties in de applicaties getoond, op toestellen met iOS 4 en alleen in de VS”

  6. @Olga2000: Nou, ik kom liever een iAd tegen dan een advertentie van AdMob… Blijf ik tenminste in mijn appmocht ik besluiten om erop te klikken…

  7. In welke app staat er al een iAd? Iemand?

  8. Ik ben laatst zo’n witte testbanner van iAD tegen gekomen, ik moet eerlijk zegen dat het mij niet stoorde!

  9. @marcoooo: Alleen in de VS.. LEZEN! Zo moeilijk is dat toch niet?

  10. Heb 1x een lege iAd banjer gezien

  11. Liever een iAd dan AdMob, om de simpele reden dat ik niet weggetrokken wil worden uit m’n app, ook al ben ik met multitasking zo weer terug. En dat het voor de adverteerder wat lastig is, zal me compleet aan m’n reet roesten als gebruiker.

    @marcoooo
    Kwam er een tegen in iLevator, maar die was leeg want zoals al een paar keer gezegd: ALLEEN IN DE STATES! Doe dus geen moeite.

  12. eeeeehmmmm is er al een jailbreak app die iAdds blokkeerd?….

  13. waarom zou je dat willen? nogmaals, het werkt alleen in de US dus je hebt niet eens iAds.. lezen aub 🙂

  14. mijn god, lezen blijft moeilijk he. Wat denk je, ik sla alles over en reageer gewoon maar??

  15. Origineel geplaatst door marcoooo: In welke app staat er al een iAd? Iemand?

    In de app iLevator zitten al iads maar die zijn nog niet zichtbaar omdat het hier nog niet beschikbaar is. Als je zoekt op iads in de appstore kom je er al een aantal tegen, maar bij deze apps werkt het ook niet !

  16. “Het duurt zo’n 8 tot 10 weken om een iAd-campagne op te zetten, van de initiële brainstorm tot de afronding en dat is langer dan de reclamemakers gewend zijn.”

    Wat een lariekoek, dat is helemaal niet lang.

  17. Zoals vaker wil Apple weer alles alleen doen.
    Heel vaak roepen dat html5 beter is wil nog niet zeggen dat de hele creatieve wereld daar als een dolle achteraan rent, zeker als er de tools niet zijn.
    Als designer heb je meestal een paar duizend euro gespendeerd in Adobe’s creative suite en daarbij Flash meegekregen.
    Ga je dan met plezier html zitten kloppen ?
    Apple moet de contentwereld van CS weg zien te krijgen met een html-editor van klasse en dat moet je met een Adobe-achtige partner doen (als je met de Adobe zelf ruzie hebt)

  18. Zeer mooi dat het zo goed gaat. Nu maar hopen dat het in betere uitkomt. :). Ik denk dat Apple een beetje moet wennen, aangezien het niet zo vlot gaat volgens adverteerders met het maken van een iad, maar dat komt denk ik wel goed.
    Wat ik goed oplet is dat niet al mijn informatie aan anderen wordt gegeven, maarik heb begrepen dat dat goed gaat. En zo niet dan doet de euer wel wat aan. Hopelijk.
    En laat dat flash ook ajb ook aan de eu over. Dat geeft ook wat duidelijkheid in plaats van de hele tijd te schreeuwen dat het allemaal slecht is. But Thatcher just me. :p.

  19. Betere producten, bedoel ik dus.

  20. iAd alleen in VS… ja, maar hoelang nog !!!

    Persoonlijk zit ik helemaal niet te wachten op Ads !!
    Dan maar ietsje meer betalen voor een App.

    Hopelijk komt er snel een patch voor om dit te onderdrukken.

    En PUSH Ads… daar moet ik al HELEMAAL niks van hebben !!!! ik vrees weer met grote vrezen voor de toekomst. De TV is al gekaapt door de reclamemaffia… nu mijn telefoon ook nog?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.