Reacties voor: i0n1c toont untethered jailbreak van iOS 4.3.1 (jailbreak)

In een nieuwe video heeft de hacker i0n1c (ook wel bekend als Stefan Esser) laten zijn dat zijn exploit om de jailbreak op iOS 4.3.x untethered te maken nog steeds werkt op de meest recente firmwareversie.
Paul Pols -

Reacties: 40 reacties

  1. Jaa leuk! Maar ze brengen niks uit! Kben nog niet eens overgestapt op 4.3 :/

  2. Oke ziet er goed uit.
    Laat hem maar snel officieel uitkomen

  3. Ik snap er niks van hoe werkt dit dan want ik wil hem graag jailbreaken op 4.3.1 maar komt er ook nog alleen een Unteterd JB uit??? zonder dat je allemaal dingetjes apart moet uitvoeren?

  4. Kan niet wachten 🙂
    En ik word zelf ook best een beetje beu van de mensen die dus van de “hackers” een jailbreak eisen, je moet juist blij zijn dat het mogelijk is en dat die mensen zich ervoor inzetten en het online zetten.

  5. Artikel openen op de website gaat prima, maar via de iOS app krijg ik een foutmelding. Misschien iets niet goed gegaan met publiceren?
    (Red.) Klopt. Het herstelt zich ook vanzelf weer in de app.

  6. ziet er goed uit nu maar hopen dat ze hem snel uitbrengen had 4.3 er op staan maar het duurde me te lang dus heb hem maar weer downgrade naar 4.2.1

  7. Origineel geplaatst door Boos
    Jaa leuk! Maar ze brengen niks uit! Kben nog niet eens overgestapt op 4.3 :/

    Dit is nou precies waar Stefan het over heeft.
    Hopelijk bedoel je het grappig ?!

  8. Lekker 🙂 mooiste is nog dat dat pich gedoe werkt op 1.04 :D:D:D

  9. een advies van een vriend was: je hoeft niet te downgraden, is een te grote omweg en die jailbreak komt er snel.
    ik word helemaal gek van het wachten! als het nog langer duurt stap ik echt over op een downgrade 🙁

  10. YES! Eindelijk kijk er naar uit 😀

  11. Origineel geplaatst door RoyalMess
    Kan niet wachten En ik word zelf ook best een beetje beu van de mensen die dus van de “hackers” een jailbreak eisen, je moet juist blij zijn dat het mogelijk is en dat die mensen zich ervoor inzetten en het online zetten.

    Je hebt helemaal gelijk, ik kan ook niet wachten. Ook vind ik ook dat mensen niet moeten zeuren, want de hackers doen het in hun vrije tijd en worden hiervoor niet betaalt ( miss dat ze giften accepteren maar daar weet ik verder niets van ) wees blij dat ze het voor je doen en gun ze de tijd.

  12. Oke even voor alle waiters: Lees AUB het artikel! Er is nog geen ETA, oftewel een datum waarop deze jailbreak uitkomt. Tot die tijd moet je dus gewoon even netjes WACHTEN!

    bedankt voor uw aandacht

  13. @RoyalMess: Wie EIST er een jailbreak dan?

  14. Tuurlijk snap ik dat ze het in hun vrije tijd doen, maar als ze zeggen dat hij bijna klaar is en duizenden mensen wachten op een nieuwe jailbreak dan is het niet echt netjes om hem vervolgens niet uit te brengen…

  15. is dit dan een jailbreak voor de iPod touch? ik neem toch aan dat de iPhone 4 en de iPod van elkaar verschillen qwa software?

  16. Dan maak je het toch zelf ? Dan merk je hoe ‘simpel’ het is…

  17. Snap zoiezo niet waarom niet iedereen 4.2.1 laat staan tot er een jailbreak is voor 4.3 .We hebben er lang op gewacht en er is maanden aan gewerkt en dan stapt het gros over naar 4.3 . Denk dat ze dan de volgende keer ook liever iets anders met hun vrije tijd gaan doen.

  18. Origineel geplaatst door Julio
    Tuurlijk snap ik dat ze het in hun vrije tijd doen, maar als ze zeggen dat hij bijna klaar is en duizenden mensen wachten op een nieuwe jailbreak dan is het niet echt netjes om hem vervolgens niet uit te brengen…

    Dus als het op zijn werk erg druk is en hij daarom veel moet overwerken.
    Moet hij zijn BETAALDE werk laten varen om jouw blij te maken ?

    Kromme redenatie

  19. @Julio:

    Het werd bekend dat firmware 4.3.1 uit zou komen, zou jij dan een crappy versie willen jailbreaken en dat dan de exploit waar de jailbreak afhankelijk van is gedicht wordt door apple? Ik niet ben blij dat hij gewacht heeft tot 4.3.1 uit was. Daarna is het nog testen of deze werkt en dan nog uitgebreide testen zodat de “gewone man” erop kan vertrouwen en installeren.

  20. Ik wacht lekker op iOS 5!

  21. Origineel geplaatst door Harley1968
    Snap zoiezo niet waarom niet iedereen 4.2.1 laat staan tot er een jailbreak is voor 4.3 .We hebben er lang op gewacht en er is maanden aan gewerkt en dan stapt het gros over naar 4.3 . Denk dat ze dan de volgende keer ook liever iets anders met hun vrije tijd gaan doen.

    Inderdaad, dat snap ik ook niet. Sinds de 4.0.1 is er tijden geen untethered jailbreak meer geweest, dan komt er eindelijk een untethered jailbreak voor 4.2.1, wat op dat moment nog niet zo lang officiëel uit was, en dan weten hele volksstammen niet hoe snel ze moeten updaten naar 4.3 en vervolgens 4.3.1. En dan maar klagen dat er geen untethered jailbreak voor is (eerst helemaal geen jailbreak en toch updaten).

    Het is gewoon een feit dat wanneer je een jailbreak wilt hebben, dan zul je altijd 1 of 2 versies van iOS achterlopen. Gewoon vanwege het simpele feit dat zodra er een jailbreak uit is voor een bepaalde versie, dan komt Apple binnen 2 weken met een nieuwe iOS versie waarin de jailbreak niet meer werkt.

    Dus is het een kwestie van kiezen. Of de laatste iOS versie, maar dan mag je niet verwachten dat je hem kunt jailbreaken, laat staan untethered. Of een iets oudere versie (mis je dan écht zoveel?) die wel te jailbreaken is.

    Geef die mensen die het voor niets in hun vrije tijd voor ons maken, gewoon even de gelegenheid om het op hun manier te doen. De meeste iPhone hackers doen hun uiterste best om hun software dusdanig te maken dat je telefoon niet crasht of brickt en dat kost gewoon even tijd.

  22. -sarcasm-
    He stom, ze maken een jailbreak en ze brengen hem niet direct uit! Ze zouden zich moeten schamen! Het moet niet nog langer duren want dan word ik echt boos!
    -/sarcasm-

  23. Staat er nou dat je 4.3.1 al wel met limera1n kan JB’en?

  24. Zo is het!En ik mis helemaal niks op 4.3(ik heb al meer dan genoeg te kiezen).Ben veel te blij met de Greenpoison voor 4.2.1 waar ik lang op heb gewacht.Kijk wel weer eens bij 5.

    @Wouter – Nee dat staat er niet Wouter maar dat wil jij misschien zien.

  25. @Wouter – Ja, maar alleen tethered. Dit omdat limera1n gebruik maakt van een bootrom exploit die dus niet te patchen is door Apple op een bestaande telefoon (alleen door de hardware uit te wisselen)

  26. Ik heb een iPad 1G met firmware 4.3.1 en die is ook thethered JB door sn0wbreeze werkt perfect!

  27. @Wouter – Dat klopt volgens mij niet echt..

  28. Of je zit op een iPad 2!!! Maar ik merk dat het niet lang gaat duren.
    Voor mensen met een thet. Jb 4.3: hoe is mobile substrate?

  29. Fijn dat de jailbreak voor 4.3 er bijna is.
    Overigens had het allemaal vast sneller gegaan als Geohot niet tot zijn schoenveters was afgefikt.
    Die jongen is ook al dat gezeik zat en verzet om die reden geen stap meer.
    Gelijk heeft hij.

  30. @Alfred: Er was ook een untethered JB voor 4.1 😉 .

  31. Geohot? Die is op de vlucht geslagen voor Sony, is ‘op vakantie’ naar Zuid-Amerika.

  32. Super! Lekker snel! 🙂
    Nu nog een unlock.. Mij vrouw staat te springen om een unlock 😛 haha..

  33. Origineel geplaatst door Julio: Tuurlijk snap ik dat ze het in hun vrije tijd doen, maar als ze zeggen dat hij bijna klaar is en duizenden mensen wachten op een nieuwe jailbreak dan is het niet echt netjes om hem vervolgens niet uit te brengen…

    Het is helemaal niet netjes, lees zelfs asociaal, om te zeiken dat iemand iets niet uitbrengt. Wie ben jij om dat te eisen??? Denk jij dat je het recht hebt gekregen bij het kopen van een iPhone of iPad.
    Ga zelf aan de slag, blijf gewoon bij je originele versie of leer geduld te hebben. De rest zal ik maar censureren wat ik van jou en nog meer van dat soort eisers vind.

  34. Absoluut. Gewoon wachten met updaten

  35. Ik vindt toch wel een must-have op di iOS 4.3.1 versie de Multitasking Gestures… Hier is daarom ook meteen tethered gejailbreaked met dezelfde methode als hij nu gebruikt

  36. Goed bezig die i0n1c.

    De jb komt uit, als ie uitkomt 🙂
    Kortom: Geduld!

  37. Weet iemand wanneer er een jailbreak voor de iPad 2 uitkomt??? Of misschien is die er al??

  38. (Red.) Verwijderd: taalgebruik.

  39. Volgens mij is de IPad 2 nog niet te jailbreaken. Daarbij mocht er een jailbreak komen, zal deze voor 4.3 zijn. In 4.3.1 zit namelijk een patch verstopt door Apple. Hierdoor hebben onze grote hackervrienden vertraging opgelopen. Onze helden!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.