Reacties voor: I-O Data brengt Bluetooth-toetsenbordje uit

I-O Data heeft een Bluetooth-toetsenbordje in Apple-stijl uitgebracht voor gebruik met mobiele telefoons. Je kunt het gebruiken om e-mail en sms-berichten in te tikken. Alleen jammer dat de iPhone technisch tekortschiet.
Lees het complete artikel → I-O Data brengt Bluetooth-toetsenbordje uit
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Ik neem aan dat de functionaliteit van de huidige BT-chipset hardwarematig beperkt is, anders waren er al wel handige figuren geweest die het hadden weten te unlocken. Of zit het anders in elkaar?

  2. Waarschijnlijk is ‘t softwarematig maar dermate diep in het systeem afgegrendeld dat de ontwikkelaars hier niet aan willen rommelen aangezien de telefoon dan onstabiel wordt of zelfs eenvoudig hackbaar.

  3. Het toevoegen van bluetooth profielen zijn puur softwarematige ingrepen. De hardware verzorgd gewoon de fysische communicatie.Ik hoop dan ook dat er een update komt.

  4. laten we het hopen want de optie van nu zijn ronduit K*T je hebt er gewoon bekant niks aan.

  5. Bluetooth functionaliteit zit in software, NIET in hardware

  6. Als het software matig kan, laten ze dan als de donder ervoor zorgen dat ik gewoon weer een liedje of een foto kan versturen naar een andere BT telefoon, dat was echt de grootste tegenvaller van de iphone voor mij toen ik m kocht.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.