Reacties voor: Hypershield beschermt achterkant iPad 2 in kleur van Smart Cover

De Hypershield-hoes voor de iPad beschermt de achterkant van de iPad 2 in de kleur van je Smart Cover van Apple zelf. De Smart Cover blijft onverminderd als standaard fungeren naast de nieuwe accessoire.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 27 reacties

  1. Zo had Apple het zelf ook moeten doen. Mooie oplossing.

  2. Of met een groep inkopen en de verzendkosten delen…

  3. Ik snap niet waarom mensen hun iPad, iPhone en iPod allemaal moeten inpakken. Zo gaat het mooie design van Apple verloren in hoesjes. Je leren bank zit toch ook niet in het plastic?

  4. Zonde, zonde, zonde. Alleen de Smart Cover en een full body ZAGG invisible shield en het design gaat zoals Maarten al aangeeft niet verloren.

  5. Hier zat ik op te wachten. Ik doe mee met de groupbuy.

  6. Naast de Smartcover van Apple gebruik ik de doorzichtige achterkant cover van XGear, deze is goedkoper (incl verzendkosten) dan de doorzichtige van Hypershield.

  7. @Maarten: Dat mag je vinden, maar mij interesseert het geen bal. Functionaliteit is belangrijker. Als zo’n ding op m’n deurmat valt is het eerste wat er omheengaat een flinke hoes. Waar Apple wel eens aandacht aan mag besteden is de leesbaarheid van het scherm op het balcon of in de tuin. Echt niet te doen met dit weer. Technisch is dat best wel mogelijk. Het plotscherm in m’n boot is bij het meest felle licht nog leesbaar.

  8. Ik doe ook mee aan de groepbuy

  9. Doe ook mee,als er groot ingekocht word.

  10. Is dit een “hard” cover of “soft” ? Het is van thermoplastisch polyurethaan, maar dat zegt me niet direct iets…

    Beetje vergelijkbaar met de X Gear Smart Cover Enhancer (is een hard cover)

  11. Count me in voor die groupbuy!

  12. ik heb zelf de “smart cover partner”
    perfecte combi met smart cover!

  13. Allemaal leuk en aardig, maar waarom zou jeje achterkant eigenlijk moeten beschermen?
    het is het zelfde idee dat je een chocolade-paashaas koopt en hem vervolgens niet wilt opeten, omdat dat ”zonde” is..

    waarom, waarom een beschermende hoes aan de achterkant? wil jeje achtekant nooit zien, vind je hem niet mooi?

  14. Jammer! Kan alleen met creditcard betalen..

  15. Origineel geplaatst door t
    Allemaal leuk en aardig, maar waarom zou jeje achterkant eigenlijk moeten beschermen? het is het zelfde idee dat je een chocolade-paashaas koopt en hem vervolgens niet wilt opeten, omdat dat ”zonde” is..waarom, waarom een beschermende hoes aan de achterkant? wil jeje achtekant nooit zien, vind je hem niet mooi?

    Nee, ik wil mijn achterkant niet zien want daar valt toch ook niks te zien? Je gaat me niet vertellen dat jij soms lekker een paar minuten daar naar zit te kijken?

  16. Ik vind het toch jammer dat de achterkant helemaal verstopt is. Veel stijlvoller is de Leather Skin van Exessory.com
    Beschermd de achterkant van de iPad 2, maar doet het ontwerp geen geweld aan, met Apple Logo uitgesneden. Ook in alle kleuren van de Smart Case van Apple, veel stijvoller vind ik dan…

  17. Ik ben nog op zoek naar een hoes voor m’n pas gekochte auto. Vooral de onderkant is heel belangrijk, er mogen absoluut geen krasjes opkomen!

  18. Ik redeneer andersom: ik heb juist een hoes om mijn iPad om mijn kast, tafel, enz. te beschermen tegen krassen van de metalen achterkant van de iPad! Ik heb een iPad 1 met de Apple cover en die bevalt prima. Ook geeft die cover veel meer grip. Een naakte iPad glijdt zo uit je handen.

  19. Je kunt hem voor 8,75 dollar in nederland laten bezorgen
    zal wat langer duren dan me fed ex maar ja
    heb er net 1 besteld in totaal 19,58 euro kwijt

  20. Sinds een paar weken ben ik al in bezit van de smart cover partner, gewoon in Nederland via internet te koop. Werkt perfect in combi met mijn smart cover op de ipad2. Smart cover sluit goed genoeg, alleen als je hem op de kop houdt, klapt de smart cover soms open, omdat de rand van de smart cover partner een paar mm over de rand komt, waardoor de magneetjes iets minder sterk werken. Maar dit neem ik graag op de koop toe, daar de ipad2 gebruikt wordt door alle gezinsleden bij ons thuis, mn onze kids. Een perfecte combi tussen het gebruik van een smart cover en volledige bescherming van de ipad2.

  21. Zo zien we het graag

  22. @t:
    Aangezien een groot gedeelde van de apple producten
    kapot gaat aan valschade vind ik een hoes best een goed idee.

  23. Heeft iemand al meer info over de groepsaankoop? Ik zou er ook graag aan mee doen.

  24. heb de grijze besteld alles voor €19,99 (met de goedkoopste verzending a $8,75 + $19,95 voor de hoes) ben benieuwd hoelang hij dan onderweg is

  25. Zeer binnenkort te koop via http://www.d95.nl !!

  26. Ik heb zojuist mijn backcover binnen gekregen. In eerste instantie valt het me zwaar tegen: de kleur matched wel, maar is niet hetzelfde als de groene smart cover, die ik al heb. Geeft me wel een beetje een Deal-Extreme/Alibaba gevoel, geen ‘Branding’ en geen ‘Anti-slip’.
    Al met al ziet het er allemaal wel grappig uit!

    Gelukkig valt over smaak, kleur en het wel of niet aanschaffen van een hoes, cover of ander soort bescherming voor je iPad te twisten. Maar ik kan wel vertellen dat degene die mijn eerste iPad heeft overgenomen hier heel erg blij mee was, gezien mijn eerste iPad als nieuw uit z’n beschermhoes is gekomen. Er was geen krasje op te bekennen! En daar hou ik van, zuinig zijn op de spullen die ik heb! Dus mensen, iedereen heeft zo z’n redenen om dingen te doen en/of aan te schaffen, maak je er niet zo druk om!

    BTW: Ik zie net dat dit exact hetzelfde is als de Smart Cover Partner…als ik dat had geweten…;o) Je kunt deze backcover dus net zo goed in NL bestellen.

  27. Origineel geplaatst door sebas1976
    heb de grijze besteld alles voor €19,99 (met de goedkoopste verzending a $8,75 + $19,95 voor de hoes) ben benieuwd hoelang hij dan onderweg is

    Hij is binnen ziet er goed uit precies een week geduurd
    vraag me af waarom ze duurdere verzendkosten rekenen ???

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.