Reacties voor: Deze USB-C-hub is tegelijkertijd een draadloze oplader

De HyperDrive USB-C is een hub voor je MacBook, die je ook kunt gebruiken om je iPhone draadloos op te laden. De hub is geschikt voor de Qi-standaard en heeft allerlei extra aansluitingen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 2 reacties

  1. Met andere woorden de het en een docking voor thuis en op de zaak/onderweg. Erg gaaf en eens betaalbaar voor wat er allemaal geboden wordt. Ik zelf heb er niks aan als lader voor mijn MacBooks omdat ik nog macsafe gebruiker ben. En die veeeeeeeeel veiliger vind. Hoe vaak ik niet naar een vergadering ga laptop pak en dan schiet de laadkabel los. Zo briljant. Zijn er gebruikers die een macsafe naar USB-c gebruiken of bestaat zoiets überhaupt? Lijkt me redelijk kut zon vaste kabel. Ik heb MacBooks gezien bij ICT waar iemand een netwerkkabel in had laten zitten en toen de laptop verwijderde of liet vallen met kabel erin. Gevolg krom gedraaide aluminium UTP stekker gedeelte 😳

  2. Wel mooi om te zien dat USB C nu een inhaalslag maakt via Apple door dit sport apparaten.
    Ik hoop dat het wat is maar heb er zelf niks aan (gebruik zelf namelijk een iPhone 7 en die ondersteunt geen draadloos opladen… balen voor mij dus weer.

    @Jeroen: USB-C is zeker ook op te laden via soort MagSafe idee. Kijk maar eens goed rond op internet naar MagSafe USB-C kabels die zijn er geloof ik al.
    Kan me voorstellen dat dat in een MacBook dan veel en veel fijner is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.