Reacties voor: Nu ook zelf activiteiten registreren in Human

Human kan nu ook activiteiten verwerken die de app zelf niet heeft geregistreerd. Zo kan je een compleet beeld van je dag geven.
Lees het complete artikel → Nu ook zelf activiteiten registreren in Human
Bart Breij -

Reacties: 6 reacties

  1. Mij lijkt het een goeie en leuk app.
    Alleen jammer dat het in het Engels is.
    Ik ben namelijk niet goed in het Engels.
    Ook omdat jullie schrijven dat het een app is van Nederlandse bodem. Dan had ik ook verwacht dat het ook in het Nederlands te verkrijgen was.

    Ik ga het toch uitproberen en hoop op een Nederlandse vertaling.

  2. Ik overweeg om deze app te verwijderen. Hij is gewoon niet accuraat genoeg, en hij verbruikt te veel accu capaciteit. Als voorbeeld: accu is 100% en ik rijd in de auto, dan zegt hij bijv. dat ik 300 meter gelopen heb, 1 kilometer gefietst, en 2 kilometer gerend heb. Dan n tijd niets, waarna hij heel vaak op verkeerde geografische locaties wel aangeeft dat ik auto rijd. Als ik mountainbike in het bos ben ik aan het rennen…. Rijd ik n berg op in het zand en is de snelheid op dat moment langer dan 5 seconde lager dan 15 kilometer, dan ben ik aan het wandelen. Om 1 seconde later als ik met 35 kilometer die berg afrijd van wandelen ineens aan het autorijden te zijn…
    Ik gebruik hem op een 5s en voorheen met mijn intensief gebruik kon ik de gehele dag gebruiken en ging hij pas om 2300 op de oplader. Nu is hij om 17;00 al op 20% of lager….

  3. @Erik: Als ik dit lees dan is het dus niet echt een goeie app. Zijn er nog meer mensen die hier ervaring mee hebben.

  4. Gebruik hem al maanden en bij mijwerkt hij top. Heb een 4S van 2,5 jaar oud en het extra verbruik is amper merkbaar. De meeste activiteiten legt de app goed vast, behalve als ik in een gebied ben met veel bebouwing. Dat laatste ligt wss niet zozeer aan de app, maar meer aan de GPS aangezien runmeter daar ook last van heeft.

  5. Mij ontgaat het nut van deze app. Heb je echt een melding nodig dat je 30 minuten etc moet bewegen? Ik heb app tijdje gehad, maar zag geen voordeel. Mijn dagelijkse hoeveelheid beweging veranderde er niks door in ieder geval.

  6. dacht dat het een leuke app zou zijn om eens bij te houden hoeveel ik beweeg, maar ik mis het grootste deel van mijn activiteiten en hij blijft regelmatig op een tijd hangen terwijl ik nog uren in beweging ben geweest. Zo haal je volgens de app soms zelf de 30 min niet eens. Niet tevreden dus.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.