Reacties voor: Nieuwe Hue-producten voor buiten gelekt: nieuwe armaturen en accessoires

Met welke nieuwe lampen komt Philips Hue in 2020 op de proppen? Een deel van de nieuwe outdoor-verzameling is vroegtijdig uitgelekt. Deze producten kun je binnenkort verwachten.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Leuk die buiten producten maar weet iemand hoe het zit met bereik buiten en afstand tussen de lampen?

  2. De buitenlijn is echt over priced.

    Koop gewoon een buiten lamp en draai er een hue spot of e27 in.

  3. Een armatuur met een hue lamp zie ik niet als een nieuw product…

  4. Origineel geplaatst door Martijn
    Leuk die buiten producten maar weet iemand hoe het zit met bereik buiten en afstand tussen de lampen?

    Zolang je om de 10 meter een lamp hebt hangen oneindig. Heb er ook 8 buiten hangen.

  5. @Martijn: Ieder Hue lamp geeft het signaal door als een soort Mesh netwerk. Dus als je huis vol hangt met hue en je gaat naar de tuin dan pikken deze lampen het signaal gewoon weer verder op.
    Ik heb in een gewone buitenlamp al 3 jaar een gewone hue lamp zitten (wit) en dat gaat perfect. De hue lily spots verderop in mijn tuin pikken het signaal gewoon op van de hue lamp in de buitenlamp.
    Dus je kunt zover gaan als je wil. Je hoeft geen rekening te houden met WiFi of Bluetooth signaal aangezien de lampen een eigen verbindingsprotocol onderling hebben.

  6. Ik hoop dat ze snel komen met een hue contactdoos voor buiten gebruik, zodat ik de kerstversiering buiten ook kan automatiseren net zoals ik dit binnen ook heb (via Homekit)

  7. Het wordt tijd dat ze met een dimbare SmartPlug komen. Dat mis ik echt nog wel.

  8. @Bollie: Een dimbare smartplug gaat er denk ik echt niet komen.. Als mensen een ander apparaat dat een lamp inpluggen en vervolgens gaan dimmen (dus de stroomtoevoer afknijpen) is de kans groot dat het apparaat stuk gaat door het spanningsverschil. 😉

  9. Ik mis hue op zonne-energie buiten.

  10. @Martijn: Uit m’n hoofd max 25meter tussen elke lamp.

    Mits je niet een al te grote voor/achtertuin hebt moet het wel lukken.

    Ik heb zelf alle lampen vervangen voor hue door me hele huis. Mijn Bridge hangt aan de muur in de woonkamer, boven mijn voordeur hangt een hue outdoor white lamp, en verderop in de tuin (20meter) een paar gewone hue white lampen in een waterdichte armatuur van de praxis. En bij mij werkt het allemaal prima, ik zal je alleen wel aanraden de Firmware meteen een update te geven. Ik doe dit automatisch maar het helpt wel erg mee aan de prestatie van je lamp.

  11. @Ade: Mijne hangt buiten, maar wel onder een afdak, zolang die droog blijft en het niet met -10graden vriest moet het volgens de beschrijving goed gaan

  12. Ben ik de enige die er nog steeds op wacht tot de Zone functie uit bèta gaat? Het wordt tijd dat de zones namelijk bedient kunnen worden met de accessoires.

  13. Origineel geplaatst door Ade
    Ik hoop dat ze snel komen met een hue contactdoos voor buiten gebruik, zodat ik de kerstversiering buiten ook kan automatiseren net zoals ik dit binnen ook heb (via Homekit)

    Voor nu werkt het perfect samen met een powerplug van ikea wel met een hub van ikea erbij. Powerplug in je stopcontact en daar je stekkerdoos aan en klaar is kees en via homekit te gebruiken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.