Reacties voor: Nieuwe Hue-app heeft nu ook weer een Apple Watch-app

De nieuwe Hue-app is bijgewerkt en brengt de Apple Watch-app weer terug. De compleet nieuwe Hue-app moest het nog zonder Apple Watch-versie doen, maar het is nu dus weer mogelijk om met de nieuwe app je lampen te bedienen vanaf je horloge.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Er is nu ook een complicatie voor op de wijzerplaat. Helaas nog niet zo’n mooie…

  2. Goed nieuws!
    Stuk sneller en beter zo. Was tot op heden nog geneigd om m’n telefoon erbij te pakken om de lampen aan te zetten via de widget. Het starten van de Apple Watch app was veel te traag. Maar dat hoeft nu niet meer, top!

  3. Wat is er verbeterd aan de communicatie met Homekit? Ik kan het niet ontdekken.

  4. Mijn huis staat vol met ‘domotica’ … alarm systeem, verlichting, weerstation …. noem maar op. Alles te bedienen met mijn iPhone.

    Instellen neemt wat tijd in beslag maar daarna is het super te bedienen.

    Ook de Hue van Philips zijn schitterend, niet alleen zijn de LED’s energie-zuinig … de bediening is perfect als je eenmaal het programmeren onder de knie hebt en Philips werkt volop aan ‘nog beter’.

    De toekomst is niet meer voor morgen maar is er reeds vandaag !

  5. ik ben over de nieuwe app niet echt tevreden vond de oude beter maar dat zal aan mij liggen.
    maar is de nieuwe versie nu ook voor de ipad geschikt ?
    ik gebruik de app meestal toch met de tablet omdat die altijd onder handbereik ligt en niet vaak met de iphone.
    en ik draag geen horloge dus ook geen apple watch.
    de lampen zelf zij fantastisch zou niet meer zonder willen.

  6. Eigenlijk is zo’n app met iOS 10 toch compleet waardeloos geworden qua functie? Dus niet qua ondersteuning, dat blijft belangrijk. De Home app werkt zoveel beter icm Siri en control center! Ben benieuwd hoevaak de app gebruikt gaat worden met de komst van de nieuwe iOS

  7. Ik blijf het een slechte app vinden; heel veel functies zijn verdwenen en ook de ambilight tv koppeling wordt opeens niet meer ondersteund.
    Er moet mijne inziens nog heel veel aan gebeuren.

  8. Ik mis nog steeds de ‘wekker’functie. Die stelde ik altijd in als ik met vakantie ging. Ik ben er nog steeds niet achter hoe ik in de laatste versie timers kan instellen.

  9. @Flieps:

    Onderin routines kiezen >>> daar heb je mogelijkheden ontwaken en slapen. De rest wijst zichzelf.

  10. Origineel geplaatst door Niek
    @Flieps:

    Onderin routines kiezen >>> daar heb je mogelijkheden ontwaken en slapen. De rest wijst zichzelf.

    Maar timers zitten er helaas nog steeds niet in…

  11. …. Nog steeds geen sunset functie…

  12. De app is nog steeds waardeloos. Wil net als in app 1 een scène voor meer kamers tegelijk kunnen maken. En waar is mijn pallet met kleuren, kan alleen maar uit foto’s met beperkte kleuren per foto kiezen. Waarom zo moeilijk allemaal in app2 alles met 100 omwegen en beperkingen.

    Ik blijf nog steeds bij app 1 hangen, app2 is 10 stappen terug inplaats van naar voren.

  13. @Phantom: 1 scene voor meer kamers kan je via een widget doen. Het zou wel handig zijn als je de kleur van de ene lamp kan kopiëren naar een andere lamp, maar daar wordt aan gewerkt, volgens Philips. En dat je niet zelf je kleuren kan kiezen uit een foto is inderdaad wel een gemis.

    @Karst: De sunset functie gebruik ik via de eigen Home app van Apple. Inderdaad raar dat Philips deze niet heeft. Komt misschien nog?

  14. Origineel geplaatst door Roel
    Eigenlijk is zo’n app met iOS 10 toch compleet waardeloos geworden qua functie? Dus niet qua ondersteuning, dat blijft belangrijk. De Home app werkt zoveel beter icm Siri en control center! Ben benieuwd hoevaak de app gebruikt gaat worden met de komst van de nieuwe iOS

    Ja dat is leuk maar dan moet ik eerst een nieuwe hue hub aanschaffen dan mijn apple tv vernieuwen als basis en dan nog draait mijn ipad4 geen ios10 update dus die ook maar even.

  15. Mis de advanced homekit vermelding die toch voor veel mensen hier een uitkomst zal zijn. Het is nu namelijk eindelijk mogelijk om die vervelende “Een andere gebruiker heeft de HomeKit ondersteunende Bridge al gekoppeld” melding verhelpen zónder hulp van development tools.

  16. Origineel geplaatst door EOTB
    Mis de advanced homekit vermelding die toch voor veel mensen hier een uitkomst zal zijn. Het is nu namelijk eindelijk mogelijk om die vervelende “Een andere gebruiker heeft de HomeKit ondersteunende Bridge al gekoppeld” melding verhelpen zónder hulp van development tools.

    Wordt wel kort enoemd maar niet ‘advanced’ en dat je daarmee nu dus die vervelende bug kan verhelpen.

  17. Er is een update voor de HUE 1 app.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.