Reacties voor: Hue Ambiance brengt je huis in kerstsfeer

Met Hue Ambiance breng je je huis een kerstsfeer met de lampen van Philips Hue. Deze webapp geeft je een aantal lichtrecepten.
Lees het complete artikel → Hue Ambiance brengt je huis in kerstsfeer
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. En laat deze app ook kleuren veranderen zoals Goldee deed?

  2. Origineel geplaatst door JustOleg
    En laat deze app ook kleuren veranderen zoals Goldee deed?

    Nee

  3. Voegt heel weinig toe tov de originele app vind ik.

    Wel grappig dat dit via een browser gaat maar de presets zijn niet echt geweldig en de settings bedien je via de app beter dan via een site.

  4. Het vreemde is dat dit niet werkt vanaf de browser van mijn iphone, hebben daar meer mensen last van?

    Maar in deze tijd mis ik de goldee app wel meer …

  5. Is het alleen mogelijk om via internet te bedienen?? Ik wil ze graag in mijn app hebben??
    En de bloom kan ik die er ook op instaleren??

  6. Klopt het dat ik slechts 3 lampen hiermee kan bedienen?

    Voor de mensen die Goldee missen, OneSwitch en Espresso zijn goede alternatieven.

    Met name espresso heeft hele mooie rustige kleurenschema’s

  7. Werkt hier wel in mobile safari. Ben je binnen het netwerk waar je Bridge op zit, ziet de webapp je Bridge?

  8. Is leuk. Mooi om te zien dat Philips Hue steeds meer gebruikt wordt. Heb het sinds kort en er komt geen andere verlichting meer in huis. Mooi, innovatief product.Deze webapp werkt prima en geeft mooi weer hoe de verlichting door andere gebruikers ingesteld wordt. Ik heb nu verschillende instellingen overgenomen.Enig minpuntje vindt ik dat je een verlichtingskeuze niet als favoriet kan instellen.

  9. @evad1st: Ja, ik ook. Zijn er goeie alternatieven voor goldee?

  10. als je echt foute kleurmixen wil en ook nog geluiden van de kerstman of elfjes, moet je de app Xmas Hue hebben. Onze zoon vond het geweldig.

  11. Origineel geplaatst door Richard
    Klopt het dat ik slechts 3 lampen hiermee kan bedienen?

    Dat lijkt inderdaad te kloppen, je kan wel kiezen welke drie (door op het hoofdscherm op het icoon te klikken met drie schuifjes, links naast het hue logo).

  12. Als alternatief van Goldee is er voor de OSX gebruikers HueShow. Veel standaard opties maar ook de keuze een foto te selecteren waarop de huelsmpen kleurschema’s creeren zoals Goldee deed.

  13. Origineel geplaatst door colette: Is het alleen mogelijk om via internet te bedienen?? Ik wil ze graag in mijn app hebben??
    En de bloom kan ik die er ook op instaleren??

    Dit is een webpagina die alleen via je internetbrowser te bedien is, echter wel alleen indien je je binnen je (wifi) netwerk bevindt, waar ook je bridge op is aangesloten. Buitenshuis heeft deze webapplicatie geen toegang tot je Bridge. Wellicht als ze deze manier van scenes kiezen later toevoegen aan meethue.com of aan de hue applicatie dat bedienen via internet buitenshuis wel kan.

    Je hue Bloom werkt inderdaad ook, je kan zelf kiezen welke drie lampen je wil bedienen. Je kan iedere hue lamp hiervoor gebruiken.

    Indien je deze foto’s/scenes in de Philips Hue app wil hebben (bijvoorbeeld om meer dan drie lampen toe te voegen) dan zijn op dit moment nog wel wat stappen nodig:
    optie A: Je zal de foto’s op je telefoon moeten zien te krijgen (bijvoorbeeld middels een screenshot), dan een scene aanmaken in de hue app, waarbij je die foto kiest. Vervolgens kies je dan welke lampen je in je scene wil opnemen.
    Optie B: Of je logt in op je account op meethue.com zoekt daar een soortgelijke foto en klikt om deze toe te voegen aan jouw favoriete scenes. Daarna zal deze automatisch aan je hue app worden toegevoegd (indien je hue app is ingelogd, zie daarvoor het menu in de app). Staat de scene in je hue app, dan kan je de scene eenvoudig bewerken om te kiezen welke lampen je wel/niet in die scene wil en op welke kleur van de foto je iedere lamp plaatst.

    Mocht Philips deze foto’s toevoegen aan de App of aan meethue.com, dan is bovenstaande niet meer van toepassing, dan wordt het heel makkelijk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.