Reacties voor: HTC verkoopt 800.000 maal de HTC Touch

HTC heeft 800.000 exemplaren van de HTC Touch verkocht, bijna net zoveel als de iPhone. Intussen kondigt HTC alweer de opvolger aan.
Lees het complete artikel → HTC verkoopt 800.000 maal de HTC Touch
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Ik denk dat ondertussen iedereen er ook uit is dat de hardware van de iPhone niet spectaculair is, maar wél het gebruiksgemak en de software.

  2. Uiteindelijk is het de combinatie van hardware en user interface die een toestel succesvol maakt.
    Ook een N95 die “alles zou hebben” is niet geweldig. Standby tijd is slecht, user inter face is niet e vergelijken met Mac OS en zo heeft ook deze Touch het weer net niet, want je moet nog steeds met zo’n k%t pennetje liggen klooien om je touch screen te gebruiken, toetsenbord is niet echt handig om te mailen. Tot op dag van vandaag gaat er niks boven de iPhone (ook al is ie geen UMTS, maar wat is daar nou het voordeel van? Wie gebruike er beeldbellen en TV kijken op je mobiel?)

  3. (ook al is ie geen UMTS, maar wat is daar nou het voordeel van? Wie gebruike er beeldbellen en TV kijken op je mobiel?)

    Ik zou een iPhone met UMTS gebruiken om via DUN op mijn Macbook te kunnen surfen / emailen. Via GPRS gaat dit niet al te snel…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.