Reacties voor: ‘HP Slate gaat 400 euro kosten’

De HP Slate komt in juni op de markt en gaat 400 euro kosten, zo ontdekte een Spaanse website. Het apparaat is gebaseerd op Windows 7 en ondersteunt Flash.
Lees het complete artikel → ‘HP Slate gaat 400 euro kosten’

Reacties: 25 reacties

  1. Dit is pas wat je noemt een tabletcomputer of een tabletpc.
    de iPad komt niet eens in de buurt van een tablet computer. Het is gewoon een stom beperkt multi media device met een webbrowser functie. De monopoly die apple hierin beheert is gewoon zielig. alle media, films, muziek zijn alleen vanuit itunes te downloaden. terwijl je bij een “echte” tablet computer (zoals de HP slate) gewoon de vrijheid heb om alles te kunnen downloaden wat je wil.

  2. … het apparaat is eigenlijk een netbook…

    Wat had S.P. Jobs ook alweer gezegd over Netbooks? 😉

  3. Steve Banen mag mijn *** op 😀
    Niet alles wat hij zegt is ook goud

  4. Ja joh, ga jij lekker met een matig touchscreen ondersteund O.S. een van die 3 voor touchscreen geschikte windows apps draaien!

    Ipv een full touch OS + 150.000 apps….
    Goeie keuze!

  5. Origineel geplaatst door spiedie
    Ja joh, ga jij lekker met een matig touchscreen ondersteund O.S. een van die 3 voor touchscreen geschikte windows apps draaien!Ipv een full touch OS + 150.000 apps…. Goeie keuze!

    Heb je hem al in je handen gehad, omdat je nu al denkt te weten dat er niet veel applicaties op kunnen draaien. Als 1/3 applicaties erop draait kom je duizenden keren hoger uit als apple.

    Maarja ik wacht lekker tot alles een beetje uitgekomen is en daadwerkelijk in nederland is voordat ik 1 van de vele tegemoetkomende tablet in huis zal halen. 400 euro voor dit apparaat is een leuke prijs maar hoe hij in het echt functioneert wil ik toch liever eerst met eigen ogen zien.

  6. Het ging al fout bij de eerste zin “een tablet op basis van Windows” no thanks!!! 

  7. Origineel geplaatst door Remon
    Het ging al fout bij de eerste zin “een tablet op basis van Windows” no thanks!!! 

    Inderdaad, zelfs voor een tientje hoef ik dat wrak niet te hebben. Doe mij maar de iPad!

  8. doe mij der maar 10 000 voor een tientje

  9. jammer hoor dat jullie je niet openstellen voor verschillende producten. Je weet niet wat je mist. Vind het trouwens wel bijzonder het voorspellend talent dat sommige mensen hier hebben 😉

  10. moet trouwens zeggen dat ik 400 euro een heel goede prijs vindt

  11. ik heb liever dit voor 400 euro, niet slecht !
    ook nog de vrijheid in downloaden en aplicatie gebruik etc.
    niet gekoppeld aan die stomme itunes.

  12. @iphona: Ik download (een deel van) mijn muziek gewoon via torrents en zet die dan in itunes. Hoef je echt niet perse via itunes te downloaden.

  13. @iphona…als je zo anti-iPad bent, vraag ik me af wat je op ipadclub.nl zoekt, of zoek je gewoon een plek om te trollen…?

  14. je kunt alles wel zeggen, feit is:

    iPad is beperkt, maar er wordt speciaal voor deze full touch OS software ontwikkeld dat ook goed draait.
    Windows Tablet is uitgebreider, maar (waarschijnlijk) niet zo gebruiksvriendelijk en lekker als een iPad. Ik ga er van uit dat hierdoor het systeem ook slechter loopt.

    Het is eigenlijk net een console en een computer. De ene is beperkter, maar alles draait wel soepel. Met de ander kun je meer, maar door al die verschillende zware software zal het altijd minder goed lopen.

    Dit vond ik wel toepasselijk
    http://www.engadget.com/2010/03/18/entelligence-will-surface-ever-surface/
    Microsoft heeft best wel vette technologieën, maar de helft werkt maar, omdat alles met alles compatibel moet zijn.

    “Sadly, Surface ultimately showed that Microsoft still can’t figure out markets and how to get products into the hands of real users.”

  15. Origineel geplaatst door iphona
    Dit is pas wat je noemt een tabletcomputer of een tabletpc. de iPad komt niet eens in de buurt van een tablet computer. Het is gewoon een stom beperkt multi media device met een webbrowser functie. De monopoly die apple hierin beheert is gewoon zielig. alle media, films, muziek zijn alleen vanuit itunes te downloaden. terwijl je bij een “echte” tablet computer (zoals de HP slate) gewoon de vrijheid heb om alles te kunnen downloaden wat je wil.

    Ik moest lachen :’)
    Je schijnt niet echt te begrijpen dat een computer op 9,7″ formaat totaal niet bruikbaar is. De functies die je wel zult gebruiken zijn internet, films, boeken en mail. Oh.. Wacht even. Daar is de iPad juist beter in dan alle andere fabrikanten 🙂

  16. Origineel geplaatst door Danny Bevers
    Origineel geplaatst door spiedieJa joh, ga jij lekker met een matig touchscreen ondersteund O.S. een van die 3 voor touchscreen geschikte windows apps draaien!Ipv een full touch OS + 150.000 apps…. Goeie keuze!Heb je hem al in je handen gehad, omdat je nu al denkt te weten dat er niet veel applicaties op kunnen draaien. Als 1/3 applicaties erop draait kom je duizenden keren hoger uit als apple.Maarja ik wacht lekker tot alles een beetje uitgekomen is en daadwerkelijk in nederland is voordat ik 1 van de vele tegemoetkomende tablet in huis zal halen. 400 euro voor dit apparaat is een leuke prijs maar hoe hij in het echt functioneert wil ik toch liever eerst met eigen ogen zien.

    1/3e applicaties van wat? En hoe kom je aan die applicaties? Eerlijk ik installeer liever iets op mijn iPhone dan op mijn computer puur vanwege de appStore.

  17. Ja hoor, net als de iPad tien uur Windows7 met Flash draaien zeker.

    Aamuuuhoelaaa!!!

    Het iPhone OS is ‘instant’-on. Dat heb ik bij Windows7 ook nog niet gezien. Wellicht wel een leuk apparaatje maar je zult het NOOIT kunnen vergelijken met een iPad. Dat blijkt ook wel uit de 2 kampen waar we hierboven mee te maken hebben.

  18. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet de grootste voorstander ben van de iPad, echter zie ik er potentie in.

    Als ik dat dan ga vergelijken met een ander merk, neem de HP Slate, dan kom ik snel tot de conclusie dat beide niet perfect zijn.

    Op de iPad kan je (waarschijnlijk) niet multitasken, op een HP wel. Echter moet je op een HP met Windows een virusscanner installeren en zijn de apps in vele mindere mate dan bij de iPad. Op de iPad is de gebruiksvriendelijkheid erg groot, wat bij Windows veel minder is.

    Eigenschappen heffen elkander een beetje op. Ik ben nog niet ‘verkocht’ door Apple.

  19. Las anders laatst in een persbericht van HP dat dit beestje zon 20 uur meegaat op de accu.

  20. Origineel geplaatst door Patrick
    Las anders laatst in een persbericht van HP dat dit beestje zon 20 uur meegaat op de accu.

    was dat niet toevallig de standby tijd?

  21. @ iphona
    @ Danny Bevers
    Na ‘alle andere MP3-spelers’ vs iPod, ‘alle andere touch telefoons’ vs iPhone en Windows vs Mac OS weet ik wel hoe Apple’s producten in elkaar steken. Apple-producten hebben heel vaak gewoon een goede reputatie (bij mij althans) en daarom al is de iPad superieur. Is dat een roze bril? of is dat een logische denkwijze?

  22. Apple fans kraken altijd Microsoft producten af. De Ipad lijkt leuk, maar deze HP slate lijkt mij ook wel wat. Ik zou eerst beide willen vergelijken, dus in de hand willen hebben en niet zoals sommige Apple fans doen: Een Ipad kopen, zonder dat je hem in de handen hebt gehad.
    Dus wacht ik nog even, zodat ik de twee zelf kan vergelijken.

  23. Origineel geplaatst door Remon
    Origineel geplaatst door PatrickLas anders laatst in een persbericht van HP dat dit beestje zon 20 uur meegaat op de accu.was dat niet toevallig de standby tijd?

    Zou eerlijk gezegd best kunnen.

  24. @Hans:
    Ja precies mijn methode. Zo ben ik ook tot de conclusie gekomen dat de iphone anderhalf jaar geleden was wat ik wilde. Ik wil mezelf gewoon niet beperken tot een merk omdat ik bang ben dat ik wat mis. Ik wacht op de HP slate en andere tablets zodat ik deze kan vergelijken met iPad,en dan kan kiezen. Ik snap eerlijk gezegd niet dat mensen een product die ze niet kennen pre-orderen, behalve bij reviewers en testers natuurlijk.

  25. Ik denk dat dit een eeuwig durend conflict is.. Apple fans prijzen apple de hemel in en windows fans andere vergelijkbare producten zoals HP slate..

    Maar ik denk dat niemand nu al kan zeggen wat beter is. Niemand heeft ooit 1 van de 2 in zn handen gehouden.. Natuurlijk heeft Apple een voorsprong, het is Apple en daardoor is de iPad bij voorbaat al succesvol.

    Maar of dit ook terecht is? We zullen even moeten afwachten!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.