Reacties voor: Houten skin van Bambooti geeft je MacBook een natuurlijke uitstraling

Vind je die aluminium behuizing van je MacBook maar saai? Dan kun je deze opfleuren met een houten skin van de Belgische start-up Bambooti. De houten skins zijn via Kickstarter beschikbaar in vijf verschillende kleuren en veel verschillende opdrukken.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. 50 euro??? Voor wat plakplastic met een contour erin? Het moet echt niet gekker worden hoor. Kickstarter was een initiatief om met zijn allen de kosten te delen tijdens productie, maar het is gewoon een ordinaire shop geworden met het risico dat je nog niks thuis gestuurd krijgt ook nog. Zit al jaren op drie projecten te wachten waarbij ze allemaal met het geld er vandoor zijn gegaan.

    Dat iCulture deze sites nog ruime aandacht geeft vind ik ook vreemd. Geef dan op zijn minst een waarschuwing af dat het niet zeker is dat wat je hier aanbevolen wordt ook thuis gestuurd krijgt.

  2. @willem: Er zijn inderdaad een aantal projecten die hun timeline niet volgen. Wij zullen er hoe dan ook voor zorgen dat iedereen die ons project backed zijn reward geleverd zal krijgen. Onze skins zijn trouwens vervaardigd uit echt hout, van plakplastiek is er dus niet echt sprake.

  3. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  4. @Pieter Van Mollx: Mijn excuses voor de verkeerde opvatting over het produkt. Maar ik blijf erbij dat Kickstarter niet meer is waar het eerst voor bedoeld was: samen de opstartkosten opvangen en als reward krijg je er het produkt voor terug.

    Maar ik geloof in uw goede bedoelingen en zal mijn mening niet specifiek ventileren op uw product 🙂

  5. Wat is hier zo bijzonder / nieuw aan? Rauwstore.nl doet dit toch al?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.