Reacties voor: Hound: zoveelste spraakassistent of waardig Siri-alternatief?

Ook SoundHound mengt zich in de strijd om jouw favoriete spraakassistent te worden. Waarin onderscheidt Hound zich, en is het een goed Siri-alternatief?
Lars Paymans -

Reacties: 10 reacties

  1. 1 week later :
    Apple neemt bedrijf soundhound over

  2. Alle spraakassistenten zijn niks voor ios …. voor Android is dit natuurlijk een ander verhaal. Dus nee zeker geen verkeerd moment. Ik denk dat tot dusver dit de snelste is op dit moment waar siri wat dat betreft nog een puntje aan kan zuigen, evenals die assistent van Google.

  3. Heb eigenlijk nooit zo begrepen wat je met iets als Siri moet…..

  4. Origineel geplaatst door Sander
    Heb eigenlijk nooit zo begrepen wat je met iets als Siri moet…..

    Ik gebruik het best vaak. Even snel een kook wekker zetten of herrinering of wekker. Met CarPlay gebruik ik het zelfs dagelijks!

  5. Ik erger mij echt aan de manier waarop jullie alle geruchten rond apple de lucht in praten en als er een alternatief is van een apple product die overduidelijk objectief gezien beter is, stellen jullie je nog onnodig kritisch op. Wees consistent. “mits onderstaande trailer een betrouwbare weergave is van het uiteindelijke product”, seriously?

  6. Alsjeblieft, Apple. APIs voor Siri in iOS 9 en Siri in OS X 11?

  7. Vind het artikel nogal subjectief ten gunste van Siri geschreven! Maar als ik dit filmpje bekijk, dan ben ik bang dat Siri door Hound volledig wordt weggevaagd!

  8. @Knarf: Ik ben geen researcher en al helemaal niet in AI maar ik heb sterk mijn twijfels bij dat filmpje. Het voelt in de eerste instantie dat het wat versneld afgespeeld vergelijkend met andere filmpjes van Hound.

    Ook denk ik dat dit filmpje gemaakt is in een gecontroleerde omgeving. Ivm internet snelheid, maar ook zijn de vragen random of voorgeprogrammeerd? Enz enz.

    Neemt niet weg dat ik alsnog onder de indruk ben als ik kijk naar andere filmpjes kijk van Hound. Concurentie op dit gebief kan zeker geen kwaad voor ons als gebruikers!

  9. @JVCS909: Over de snelheid heb ik zelf ook zo mijn twijfels, want soms lijkt het antwoord al gegeven een nanoseconde nadat op ‘send’ is gedrukt. Maar desalniettemin vind ik de parser die de vraagstelling ontleed indrukwekkend. Kortom: we zullen het beleven!

  10. Het filpmje hier op de site is een animatie dus nee, daar is helemaal niets echt aan. De andere fimpjes tonen alleen een telefoon en een stem die precies zegt wat er op het scherm verschijnt dus ook daarvan weet je niet hoeveel daarvan echt is, maar ik gok dat er bitter weinig echt aan is.

    Stemherkenning is al lastig, en om dan ook nog uit een slechtgeformuleerde zin 100% exact op te halen wat er bedoeld wordt… daar hebben mensen al moeite mee dus dat dit programma dat zonder fouten kan lijkt mij bijzonder onwaarschijnlijk.

    Maar ok ik vraag me af wat je hiermee moet. In welke situatie is het sneller om je telefoon te pakken, een app te starten en je wens in te spreken, dan om gewoon de knop in te drukken die je wilt indrukken? Mijn kookwekker kan ik instellen met één draai aan een knop, dat is minder handelingen dan mijn telefoon pakken. Mijn autoradio bedien ik blind vanaf het stuur.

    Ik heb af en toe sterk het idee dat men tegenwoordig dingen bewust op een lastigere menier doet, omdat ze het dan via de telefoon kunnen doen. Immers; alles wat je met je telefoon doet is *zo* veel beter dan hoe het vroeger was…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.