Reacties voor: Hotspot-detector en promofout gevonden in iPhone OS 3.0

In iPhone OS 3.0 beta 5 zijn twee 'nieuwe' functies gevonden: de al eerder aangekondigde hotspot-detector en het feit dat je bij een promocode niet via de iPhone kunt downloaden.

Reacties: 10 reacties

  1. Dat laatste punt vind ik echt heel vervelend.
    Wilde laatst een app downloaden die ik al gekocht had maar niet op mn iPhone had staan en eerst hoefde je dan niet te betalen als je hem via je iPhone download.
    Maar nu wel heel vervelend. Snap niet waarom ze dit doen.

  2. @dick: Ik krijg toch een beetje de indruk dat die promofout niet helemaal de bedoeling is. Apple gaat op deze manier vooral gezeur krijgen, omdat mensen even niet goed lezen en alsnog op Buy tappen.

  3. @dick: Ten eerste gaat het om apps die je met een promocode hebt gekregen – dat zal vrij zeldzaam zijn zeker in Nederland. Bovendien neem ik aan dat het hier om een bug gaat.

  4. @Lars: Het gaat niet alleen om app’s met promotie code’s het gaat om alle app’s die je opnieuw koopt op je iPhone/iPod.

    @Gonny van der Zwaag: Denk dat Apple er verstandig aan doet dit weer terug te zetten naar zoals het was anders krijgen ze er inderdaad veel problemen mee, denk ik.

  5. Wel goed idee voor het geval je Iphone wordt gestolen ofzo dan kunnen anderen er niet gebruik van maken.

  6. Over die hotspots van T-Mobile dat wachtwoord is toch eenmalig dat je bij je iPhone krijgt?

    Ik heb hem in ieder geval veranderd in een wachtwoord die ik kan onthouden.

    Ik ben even in de war 😛

  7. Toen ik op cancel drukte bij die screenshot dan begon hij toch gratis te downloaden.
    En inderdaad, de auto-join functie heb ik hier al in gebruik sinds beta 2 …

  8. Bij mij niet bij mij stopte hij gewoon. En moest hem via itunes downloaden.

  9. Volgens mij is je T-mobile hotspot wachtwoord wel langer geldig dan een maand, maar hij wordt ongeldig gemaakt als je hem langer dan een maand niet gebruikt.

  10. Het T-mobile hotspot password is je nummer 316xx als username en dan een zelf gekozen password (via Mijn T-Mobile). Deze werkt ook bij KPN hotspots.

    Het hangt er even vanaf hoe de auto-join functie geimplementeerd is. Veel hotspots gebruiken een weblogon. Ik gebruik nu Easy Wi-Fi om snel te kunnen in loggen.

    Eigenlijk auto-join (voor bijvoorbeeld in de trein) niet zo handig. Elke keer joinen en dan verbreekt de verbinding weer als de trein het station verlaat.

    Enfin, elk voordeel heb zijn nadeel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.