Apple Store Battersea

Reacties voor: Hier zijn 8 hoogtepunten uit de kwartaalcijfers FQ1 2023

De kwartaalcijfers FQ1 2023 zijn binnen en dat betekent dat we weer flink in de uitspraken van CEO Tim Cook en CFO Luca Maestri kunnen graven. Welke interessante uitspraken moet je weten en wat valt er te concluderen uit de cijfers?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Jullie zijn positiever dan de NOS daar is het nieuws dat het tegenvalt bij de tech reuzen . Tim Cook kan wel menen dat mensen wel een iPhone blijven kopen, dat denk ik ook wel maar A men kan ipv 1 keer per twee jaar op 1 keer per 4 jaar over gaan ( of 3 of 5) men kan B het goedkoper type gaan kopen of C gebruikte iPhone kopen. Of in geval D er uit halen wat er in zit tien jaar dezelfde iPhone gebruiken.

  2. Ik “moet” mijn werktekening vervangen. Heb nu een 11.
    Tot 500 betaalt de baas, daarboven betaal ik zelf. Mooi dat de volgende dus een 13 gaat worden en geen 14. Want de 13 mag ook en dan is de bijbetaling nog te behappen.
    Een SE wil ik niet; die stap terug is te groot vanaf een 11, dat merk ik al als ik de SE van mijn wederhelft moet gebruiken.

    Dus nee, mensen betalen niet toch wel, ze zoeken naar andere oplossingen die wel binnen het budget passen…

  3. Ik wacht gewoon een jaartje langer Tim Crook!

  4. “Op de vraag of de gemiddelde hogere verkoopprijs van Apple-producten wel vol te houden is in de huidige marktonstandigheden, antwoordde Cook dat mensen bereid zijn om hun budget te “stretchen” om het best mogelijke te kunnen kopen. De iPhone is voor mensen zo belangrijk geworden, dat een hogere prijs niet echt impact heeft, vindt Cook.”

    Met andere woorden.. Apple gaat schaamteloos door met hogere prijzen vragen om de marge op peil te houden of zelfs te verhogen. Voorspelling: dit gaat Apple op termijn in haar achterwerk bijten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.