Reacties voor: Honeywell Lyric-beveiligingssysteem nu geschikt voor HomeKit

Het Honeywell Lyric-beveiligingssysteem is nu geschikt voor HomeKit, zodat je het met Siri kunt bedienen, ook op afstand via je HomeKit-hub. De thermostaat was al eerder geschikt voor HomeKit.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Jammer alleen dat sinds de update van de Lyric app afgelopen week, deze crasht bij het openen… Hopen dat er snel update komt.

  2. Ik hoop ook op HomeKit voor evohome van Honeywell.

  3. Weet iemand of hier ook de beelden op getoond worden van de lyric of andere homekit camera’s als de Ring?

  4. Ik hoop vooral dat ze nu eerst de lyric thermostaat software op orde gaan brengen. Sta in dubio deze te kopen. Maar per update lees ik alleen maar meer problemen ipv dat dingen worden opgelost.
    Het lastige is, toen deze uitkwam overal reviews, nu nergens meer update reviews te vinden, anders dan een aantal in de appstore.

  5. @Wouter: Sinds wanneer heeft Ring Homekit support. Wacht hier al meer dan een jaar op.. 😔

  6. Origineel geplaatst door Ronald
    @Wouter: Sinds wanneer heeft Ring Homekit support. Wacht hier al meer dan een jaar op.. 😔

    Zodra het er is 🙂

  7. Eindelijk een alarmsysteem met HomeKit!

  8. Van alles in mn huis isnhet alarm wel het aller-allerlaatste wat ik door domotica-/huisautomatiseringsdiensten van derden zou laten aansturen.

  9. Origineel geplaatst door Reinier
    Van alles in mn huis isnhet alarm wel het aller-allerlaatste wat ik door domotica-/huisautomatiseringsdiensten van derden zou laten aansturen.

    Waarom? Zijn traditionele alarminstallaties niet te hacken? Natuurlijk kun je beter een professioneel beveiligingsbedrijf voor heel veel geld een alarminstallatie laten installeren, maar dan ben je echt een paar duizend euro verder. Dit lijkt een goede budgetvriendelijke oplossing.

  10. Sinds een paar weken de Lyric T6 thermostaat in huis met een Intergas ketel. Werkt zo ver ik nu kan beoordelen goed. Kan via Siri de thermostaat instellen. Een half uur voor je thuiskomt Siri vragen de verwarming op 20 graden te zetten werkt goed. Werkt uiteraard ook met m’n Apple Watch.

  11. @Flieps: Mijn referentiekader is een door een professioneel bedrijf geïnstalleerd alarm. En dat geeft me veel rust aangezien het woordje “professioneel”.
    Wat echter de bedoeling van mn opmerking was, is dat ik het alarm niet zou willen koppelen aan diensten van derden, waardoor een situatie ontstaat waar alles met elkaar verweven is. Zelfde geldt voor “slimme sloten”. Van voordelen als “als ik de deur uitloop, dan gaat mn alarm vanzelf aan” en “als ik thuiskomt, gaat mn alarm er vanzelf af” krijg ik de rillingen. ik zie het los functioneren van mn alarm tov mijn domotica een belangrijk aspect in mn beveiliging.
    als iemand mijn huissleutel of telefoon zou vinden, dan nog heb je een alarmcode nodig om gewoon naar binnen te komen. Zie het als een soort van 2-factor authenticatie.

  12. Origineel geplaatst door WimN
    Sinds een paar weken de Lyric T6 thermostaat in huis met een Intergas ketel. Werkt zo ver ik nu kan beoordelen goed. Kan via Siri de thermostaat instellen. Een half uur voor je thuiskomt Siri vragen de verwarming op 20 graden te zetten werkt goed. Werkt uiteraard ook met m’n Apple Watch.

    Ik lees veel terug kerende problemen met deze thermostaat.
    Vooral vanuit de app.
    Verbinding tussen app en thermostaat valt regelmatig weg.
    Het geo gebeuren werkt niet, geeft niet thuis (dus temp. Laag) terwijl je thuis bent.
    Maar ook veranderingen in de app, die elkaar eruit drukken.

    Is dit een herkenbaar probleem?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.