HomeWizard-Rolgordijn

HomeWizard kan nu gordijnen openen en sluiten via de iPhone

De vandaag onthulde gordijnrails en rolgordijnen van HomeWizard zijn volledig bestuurbaar met je iPhone en iPad.

HomeWizard-iPhoneMet HomeWizard kon je al tal van apparaten aansturen met je iPhone of iPad, zoals een deurslot en radiatorkranen. Vanaf vandaag kun je gordijnen toevoegen aan dit rijtje: het bedrijf brengt elektrische rolgordijnen en gordijnrails op de markt, die je kunt bedienen vanaf de iPhone.

Het Nederlandse HomeWizard is een van de bekendste oplossingen voor huisautomatisering, waarmee je vrijwel ieder apparaat in huis bestuurbaar maakt met je iPhone of iPad. De nieuwe elektrische rolgordijnen en gordijnrails van HomeWizard zorgen ervoor dat je helemaal niet meer de bank af hoeft te komen. De gordijnrails zijn voorzien van een stille elektromotor en draadloze ontvanger, die je met je iOS-toestel kunt besturen. De rails worden op maat geleverd, inclusief het aantal haakjes, dus je hoeft de gordijnen die je nu gebruikt niet weg te doen. Het rolgordijn is op zijn beurt uitgerust met een elektromotor en een accu, die zes maanden mee moet gaan. Op het oog ziet het eruit als normale gordijnen, maar het geheim schuilt in de bediening.

HomeWizard-Rolgordijn

Zowel het rolgordijn als de gordijnrail is op afstand bestuurbaar, maar kan ook automatisch te werk gaan. Door bijvoorbeeld een (zonne)timer te gebruiken kunnen ze vanzelf open en sluiten, op basis van omgevingslicht. Je kunt er ook voor zorgen dat de kamer automatisch wordt verduisterd als een bepaalde temperatuur bereikt is. Naast deze high-tech manieren om ze te bedienen, zijn de gordijnen ook nog gewoon ‘ouderwets’ te openen met je handen.

De gordijnrails is afhankelijk van de lengte leverbaar vanaf €269. Het rolgordijn kost je minimaal €254, waarbij de prijs samenhangt met het oppervlak. Om de gordijnen vervolgens te bedienen heb je wel het basisstation van HomeWizard nodig, waarmee je ook tal van andere apparaten (verlichting, verwarming enzovoorts) kunt bedienen. Deze zijn beschikbaar vanaf €219. De twee apparaten zijn vanaf vandaag te bestellen in de webshop van HomeWizard.

Lees ook: onze gids HomeWizard, alles wat je wilt weten

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 mei 2015, 15:03
Categorie Accessoires
Onderwerp homewizard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.