HomeWizard radiatorkraan

HomeWizard introduceert slimme radiatorkraan

HomeWizard heeft een slimme radiatorkraan geïntroduceerd. Schroef deze op je verwarming en je kunt vanaf de iPhone de temperatuur veranderen.

HomeWizard radiatorkraanDe ene na de andere slimme thermostaat verschijnt op de markt. Handig als je de verwarming vanaf je iPhone wil bedienen, maar lang niet ieder huishouden is op een thermostaat aangesloten. Voor deze huizen heeft HomeWizard nu ook een oplossing: slimme radiatorkranen.

Door deze kranen op je verwarming te zetten, kun je ze vanuit de HomeWizard-app open- en dichtdraaien. Hierbij kies je welke temperatuur je op welk moment in een kamer wil bereiken. Daarnaast is het mogelijk om de verwarming te koppelen aan andere HomeWizard-sensoren in huis. Dan wordt de radiator bijvoorbeeld opengedraaid als je de voordeur opent, of als een bewegingssensor je in de hal ziet lopen.

HomeWizard radiatorkraan productDe slimme kranen werken volgens HomeWizard alleen op radiatoren waar al een thermostatische kraan op zit. Hoewel het HomeWizard-apparaat je bestaande radiatorkraan vervangt, moet je verwarming dit systeem namelijk wel ondersteunen. Daarnaast is een HomeWizard HeatLink-systeem vereist. De radiatorkraan is alleen nog maar aangekondigd. Je kunt hem nog niet in de winkels vinden, maar het is wel mogelijk om nu al een pre-order te plaatsen. Voor €39,95 krijg je er één toegestuurd. Koop je meerdere radiatorkranen, dan krijg je tot 11 procent korting. De eerste verwarmingsknoppen worden rond november geleverd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 oktober 2014, 20:17
Categorie Accessoires
Onderwerpen homewizard, smart home

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.