HomeWizard Awareness Kit: krijg een pushbericht bij inbraak

De HomeWizard Awareness kit laat je verschillende contacten op je deur bevestigen, zodat er een pushnotificatie naar je iPhone wordt gestuurd wanneer je deur wordt geopend.

HomeWizardDe Awareness Kit van het Nederlandse HomeWizard zorgt ervoor dat je een pushbericht op je iPhone krijgt wanneer je voordeur wordt geopend. Dit doet het apparaat met behulp van twee contactpunten, die je aan je deurpost en de deur zelf bevestigt. Heb je aangegeven dat je niet thuis bent, dan krijg je een notificatie toegestuurd wanneer deze punten door door het openen van de deur van elkaar worden verwijderd.

Naast de contactpunten wordt de HomeWizard Awareness kit ook geleverd met een bewegingssensor, die ziet wanneer er bijvoorbeeld iemand door je hal heenloopt. Om alles met elkaar te koppelen krijg je een apparaat dat je aansluit op het internet, die je vervolgens aan een bijbehorende app voor de iPhone koppelt.

Het kastje dat de Awareness Kit gebruikt wordt ook gebruikt voor andere HomeWizard-apparaten. Heb je al een ander apparaat van het bedrijf in huis staan, dan kun je ook alleen de contactpunten en de bewegingssensor online bestellen. In november 2011 schreven we voor het eerst over het station van HomeWizard en hoe je hier gebruik van kunt maken om je huis te automatiseren.

Je kunt de HomeWizard Awareness Kit bestellen op de site van de maker. Je betaalt daar voor de volledige set 249 euro. Heb je al een HomeWizard-station, dan kun je de magneetcontacten voor €14,49 en de bewegingssensor voor €29,95 bestellen.

Downloaden: Homewizard (gratis – universeel)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juni 2012, 17:08
Categorie Accessoires
Onderwerpen domotica, homewizard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.