invited-slim-deurslot

HomeWizard kondigt slim deurslot en presets aan

HomeWizard heeft een slim deurslot en heeft presets toegevoegd aan de iOS-app. Je geeft hiermee snel aan of je slaapt of weg bent.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

HomeWizard 3.0De iOS-app van HomeWizard heeft een grote 3.0-update gekregen. Hiermee is het mogelijk om de Invited Smart Lock te bedienen, een slim deurslot dat voorheen bekend stond onder de naam Loxx. Met de app kun je de huisdeur op slot draaien of openen, terwijl je op kantoor zit. De app krijgt met de update ook een veelbelovende, nieuwe functie: het is nu mogelijk om verschillende standen (presets) in te stellen.

Bedieningsschema maken met presets

HomeWizard scheduleMet de nieuwe preset-functie geef je aan wat je aan het doen bent. Je hebt hierbij vier opties: thuis, afwezig, slapen en vakantie. Schakel over naar één van deze standen en alle apparaten in huis worden meteen op de hoogte gesteld. Je kunt per apparaat aangeven wat er in bepaalde standen moet gebeuren. Zo kan je bij een deurslot bijvoorbeeld opties voor het dagslot en voor het nachtslot invoeren. Heb je een schema ingesteld in de app, dan zie je voortaan ook een overzicht van de eerstvolgende taak voor jouw apparaat.

De standen zorgen ervoor dat je in één keer alles in huis kunt aanpassen. Zo gaan bijvoorbeeld alle lampen uit en sloten aan zodra je gaat slapen, terwijl je met de vakantie-optie de lampen op willekeurige momenten inschakelt zodat mensen het idee hebben dat er iemand thuis is.

Je kunt tussen de HomeWizard-standen schakelen met behulp van een iPhone-app, maar er is ook een speciale wandschakelaar verkrijgbaar. Hierop staan alle vier de presets, die je met een fysieke druk op de knop activeert. Met stickers geef je aan waar iedere zijde van de knop voor bedoeld is.

Invited Smart Lock

invited-slim-deurslotHomeWizard werkt vanaf deze update met het Invited Smart Lock – een deurslot dat wordt geactiveerd met de iPhone of een speciale afstandsbediening. Zo kun je de deur openen voor vrienden, zonder dat je naar de voordeur hoeft te lopen.

De Invited Smart Lock stond voorheen bekend als Loxx. Het slot is bedoeld voor binnendeuren, want hij is niet bestand tegen regen en vocht. Je kunt de Invited Smart Lock wel aan de binnenzijde van een voordeur installeren. Het slot is nog steeds gewoon te gebruiken met een gewone sleutel, waardoor je bij een lege batterij alsnog je huis binnenkomt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2015, 10:23
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerp homewizard
6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.