HomePod mini in nieuwe kleuren najaar 2021

Reacties voor: Apple lost bugs op in HomePod firmware 15.1.1

Apple heeft vandaag nieuwe firmware voor de HomePod uitgebracht. Je kunt versie 15.1.1 installeren op je bolvormige speaker. Het volgt een paar dagen na de release van tvOS 15.1.1, waar de firmware op gebaseerd is.
Lees het complete artikel → Apple lost bugs op in HomePod firmware 15.1.1
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Ik hoop dat hiermee ook de een andere bug wordt opgelost: het automatisch stoppen met afspelen van radio.

    Mijn homepod mini heeft dit probleem. Bij het radio luisteren stopt de homepod zeker 5-10x per uur met spelen. De homepod gaat dan op standby en ik moet opnieuw de opdracht geven om wat af te spelen.

    Geen idee waar het aan ligt. Wifi is perfect, laatste update, iphone binnen 1 mtr… en de homepod al 2x gereset naar fabrieksinstellingen

    Herkent iemand dit? En weet iemand een oplossing?

  2. @Victor: Ik had dat ook in het begin. Maar dat is zelf weggegaan. Ik had het probleem bij slechts één radiozender (toevallig mijn meest favoriete). Is het dus weggegaan door software update? Ik zou het niet kunnen zeggen. Werkte na een twee tal maand gewoon.

  3. Mijn HomePods in stereo zijn bij firmware 5.1 niet meer op de HomePods zelf te bedienen. Volume aanpassen, nummer overslaan en pauzeren werkt niet. Siri zegt bijvoorbeeld na een paar seconden ‘pauzeren’, maar vervolgens gebeurt er niets.
    Ik hoop dat deze update dit probleem verhelpt!

  4. @Victor: even een vraag is het te doen zonder nl ondersteuning ? Als je tel op nl staat ?

  5. @Arno: Helaas. Net getest en de HomePods reageren nog steeds niet op commando’s middels aanraking
    Jammer.

    Heeft iemand anders hier last van en een oplossing gevonden? Opnieuw opstarten heeft niet geholpen.

  6. Voor oplossingen voor de Homepod, zie https://www.reddit.com/r/HomePod/

  7. @Victor: Ik heb dat ook op mijn Sonos. Volgens mij ligt het aan TuneIn icm bepaalde radiozenders. SlamFM is bv niet naar te luisteren.

  8. @Victor: ik had dit ook sinds eind juli op alle VRT zenders in België. Alle andere zenders werkten feilloos. Ticket bij Apple support, VRT en TuneIn gemaakt. Dit raakte uiteindelijk opgelost eind oktober. Ik moet zeggen dat de opvolging door Apple wel goed ging.

  9. @Arno: Op Reddit: A number of people have been having this problem. Toggle the HomePod accessibility voiceover in the home app

  10. @Mohel: De homepod bedien je door engelse commando’s, door het gebrek aan NL taal ondersteuning. Dit staat los van de ingestelde taal op je iPhone.

    @Flieps: Dat vermoed ik ook. TuneIn staat niet echt bekend om stabiliteit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.