Reacties voor: HomePod software-update 14.4 is uit: nieuwe functies voor iPhones met U1-chip

In combinatie met HomePod mini
Apple heeft een update voor de HomePod uitgebracht. Het gaat om HomePod software-update 14.4. Deze voegt onder andere de nieuwe Handoff-functie toe aan de HomePod mini.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. (Red.) Geen trolling. Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  2. Ben nu de grote HomePod aan het updaten !

  3. Siri in het Nederlands op de HomePod….? If ever…? Apple?

  4. @Swen: ik update hem nu ook. Heb er geen vertrouwen meer in dat hij ooit nog in het Nederlands komt, laat staan spotify ondersteuning.

  5. Ik denk als het moet gebeuren het dit jaar moet gebeuren gezien ze toch weer een mini op de markt hebben geslingerd en wij wellicht dan in de volgende uitrol fase zitten, en als dat niet met het iPad event wordt gedaan geef ik de moet inderdaad ook op.
    Verder gebruik ik Apple Music en gebruik ik het alleen dat er gezellig radio op staat als ik thuis kom. en met film kijken op de Apple TV

  6. @Bas: Het is al mogelijk voor derde partijen om te integreren op de HomePod. Het is aan Spotify om dit te ondersteunen!

  7. Luister al Spotify op mijn Stereo paar grote Homepods! Via de Spotify app op je iPhone, iPad klik je dan op het speaker symbooltje naast play, dan kies je Airplay en kan je de HomePods of AirPlay woonkamer selecteren! Wel zijn de HomePods via Homekit aan woonkamer toegevoegd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.