Reacties voor: HomePod-software verklapt nieuwe details

Uit de HomePod-software blijkt dat de speaker zich gedraagt als iPhone SE en dat het scherm bovenop meer kan dan Siri-animaties afspelen.
Lees het complete artikel → HomePod-software verklapt nieuwe details

Reacties: 11 reacties

  1. Leuk artikel!

  2. Volgend jaar? Waarschijnlijk eerder over 3 jaar. We wachten nog steeds op Apple Pay

  3. Origineel geplaatst door Kuradius
    Volgend jaar? Waarschijnlijk eerder over 3 jaar. We wachten nog steeds op Apple Pay

    ApplePay moet goed gekeurd worden door de bank bobo’s Maarja die vinden natuurlijk dat ze teveel percentage af moeten staan aan Apple zodat ze zelf minder bonus kunnen krijgen.

  4. @Kuradius: die schuld ligt inderdaad bij de banken. Ondanks de crisis die we aan hen te danken hebben, is het nog steeds niet genoeg.

  5. Ik vraag me toch altijd af dat bij bv nu de voorstelling van de  home pod mensen altijd zoveel kritiek hebben op de prijs ervan. Maar als je ziet wat je er allemaal mee kan doen tov een Bluetooth speaker van andere merken !

  6. @Andre: Natuurlijk, we zijn mensen en hebben allemaal wel ergens kritiek op ipv de technologie te omarmen en deze op een positieve manier te gebruiken.

  7. Origineel geplaatst door Andre
    Ik vraag me toch altijd af dat bij bv nu de voorstelling van de  home pod mensen altijd zoveel kritiek hebben op de prijs ervan. Maar als je ziet wat je er allemaal mee kan doen tov een Bluetooth speaker van andere merken !

    Wat ga/kan je er allemaal mee doen? Zie het nut er nog steeds niet van in, puur omdat ik niet zou weten wat ik er mee moet doen behalve muziek luisteren maar daar heeft iedereen toch wel een (beter?) systeem voor? Praten jullie nu ook de hele dag tegen Siri? Blijf het ongemakkelijk vinden, heb het ook nog nooit in het openbaar gedaan, tenminste met iemand in de buurt. En ik zie/hoor het andere mensen ook nooit doen eigenlijk. Ik bedoel het verder niet negatief maar ik ben gewoon benieuwd waarom men op deze slimme speakers zit wachten en wat ze er van verwachten.

  8. @kotter

    Ik ben vooral benieuwd naar de geluidskwaliteit van de homepod. Ik heb een mooie hifi installatie met B&W CM9 speakers maar nadat ik een B&W A5 voor de keuken en een B&W A7 voor de woonkamer heb aangeschaft wordt de hifi nog maar nauwelijks gebruikt. Dit komt omdat de AirPlay speakertjes handiger in gebruik zijn en de geluidskwaliteit op achtergrond volume meer dan prima is. Echter is het op dit moment maar de vraag of ze software matig te upgraden zijn naar AirPlay 2 zodat ze multiroom ondersteunen..
    Als dit niet het geval is zal ik op zoek moeten gaan naar vervanging en dan zijn de homepods bijzonder gunstig geprijsd indien de geluidskwaliteit voldoende is.

  9. Hoe komt deze vent aan de software? De HomePod is toch nog nergens verkrijgbaar?

  10. @appie, developer misschien 😂

  11. Ik ben wel enthousiast over die speaker , de mensen om mij heen verklaren me gek door de prijs , echter betaal je voor een knappe speaker van Sonos vrijwel hetzelfde . Het enige minpuntje is dat je wel aan Apple music bent gebonden en Deezer of spotify dus niks mee kan. Zodra dat beschikbaar is wil ik best me Sonos speaker tegen de muur gooien en de Apple speaker in huis nemen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.