HomePod mini op nachtkastje.

Reacties voor: HomePod-softwareversies 14.6 en 15 zorgen voor problemen

HomePod raakt oververhit of wordt onbruikbaar
Bezitters van een HomePod die meedoen aan het betaprogramma klagen dat de speaker erg heet wordt. Daarnaast blijken er nog meer bugs te spelen.

Reacties: 13 reacties

  1. Klagen bij een beta is beetje als zeuren dat je nat wordt als je buiten zonder paraplu loopt.

  2. Bij de mini nog totaal geen last van gehad.

  3. Probleem doet zich ook enkel voor op de originele HomePod, niet op HomePod mini. De beta op de mini draait perfect, de originele HomePod is bijna niet meer bruikbaar met de beta.

  4. Niks aan de hand. Daar zijn bèta’s voor. Al zou de HomePod defect raken is Apple niks te verwijten. Wie aan betas deelneemt kent de risico’s en weet wat een beta betekent. Data weg? Hardware gebrickt? Kan gebeuren.

  5. Wat zit er in deze beta? Lossless support?

  6. Ik kreeg dit weekend niet eens voor elkaar om HomeOS15 te installeren, de HomePods bleven de update maar telkens opnieuw downloaden. Zelf na factory reset. Maar goed ook dus 😅

  7. @Simon: Was het geen Atmos?

  8. Ik heb er 5 in huis staan die draaien op 14.6 die perfect onafhankelijk maar ook samen goed functioneren. Voor mensen die toch graag beta versies willen gebruiken probeer dat op apparatuur te doen die je weer kunt downgraden maar niet op de  watch en de HomePod die zijn zelf niet te downgrade. Wees er voorzichtig mee. Het zijn en het blijven test versies waar nog altijd bugs in zitten. Sterkte de mensen met beta versie.

  9. Ik heb momenteel nog twee originele HomePods in de woonkamer, beiden op 14.5. Beiden zijn gekoppeld aan de Apple TV, maar slechts een van de twee heeft een lager volume dan de ander en bij aanraking van het scherm voelt hij ook echt heet. Dit is niet veranderd in de afgelopen tijd. Momenteel toch maar losgekoppeld van het stroom net. Bij rondneuzen op het net schijnt dit bij een aantal voor te komen.
    Voor de duidelijkheid: ik draai geen beta versie!

  10. Ben blij dat ik zo’n rot ding niet heb

  11. Mijn HomePod op 14.6 had ook flink warm bovenaan. Ik heb de stekker maar uitgetrokken. Wat een gedoe. Een serieuze blaam voor Apple en hun falende HomePod lineup.

  12. 14.6 is wegens batterij problemen op iPhones ook niet veel soeps. Draai 14.7 beta en die doet het zelfs beter.
    Wel erg raar dat het zo lang duurt eer men officieel upgrade naar 14.7. Als het halve internet klaagt over een bug in een officiële release is het gebruikelijk dat dit snel wordt opgelost.
    Deze move (stilstand eigenlijk) begrijp ik niet van Apple.

  13. Siri uitzetten helpt bij mijn grote HomePods, werden eerst heet en nu een beetje warm. maar dat lijkt me normaal. . ook locatie en intercom uitgezet. hopelijk is dit een tip voor alle bezitters. bezit 2 HomePods groot en 1 mini.
    eigenlijk raar dat Apple dit niet oplost

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.