Reacties voor: HomePod mini in 2022 naar nog meer landen: Zweden, Rusland, Zwitserland?

Apple lijkt druk bezig met een verdere uitrol
De uitrol van de HomePod mini in nog meer landen lijkt nabij. Na Nederlands blijken nu nog meer talen te zijn gevonden en in Zweden zou Apple al twee maanden bezig zijn met met een groepje gebruikers de HomePod mini in het Zweeds te testen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Gisteren gekocht in België. Er was 1 toestel geleverd in de winkel

  2. Sinds iOS 15.2 zijn de HomePod mini hier het huis ingekomen. In totaal 5 stuks en het werkt echt wel goed. Siri blijft beperkt in het Nederlands en snapt sommige dingen nog niet echt.

    Wat ik wel jammer vindt dat elke HomePod mini gekoppeld is aan mijn Apple ID en de kinderen dus via de Woning app geen wekkers en timers kunnen zetten. Ook het Intercom gedeelte dat ik apart kan reageren naar een specifieke HomePod is nog wel jammer.

    Ondertussen wordt Intercom wel heel erg vaak gebruikt hier in huis 😉.

  3. Bij mij staat IOS 15.3 er op. Veel functies doen het nu niet meer.

  4. @F1WilliamsJeff: heb je deze via bol.com ofzo besteld? Omdat ze officieel nog niet via Apple te koop zijn?

  5. Ik heb mijn HomePod weer naar Engels Siri gezet. Die Nederlandse tut snapte er geen hol van en luisterde slecht.

  6. @Sander: Weet niet of jullie via België met de winkel Fnac kunnen bestellen. Heb de mijne via Fnac 94€ betaald met gratis verzending.

  7. @Sander: Ik heb deze besteld via Wehkamp en via Otto voor toen 85 euro. De aanbieding is nu weg maar een tip bij Otto is om jezelf even in te schrijven voor de nieuwsbrief. Ik kreeg toen 12,50 korting op mijn bestelling.

    Ook alle kleuren hadden ze toen dus wij hebben de blauwe en de oranje staan en nog een zwarte. Zie wel dat de levertijden zijn verlengt. Ik had hem voor de kerst de volgende dag in huis.

  8. Origineel geplaatst door Sander
    @F1WilliamsJeff: heb je deze via bol.com ofzo besteld? Omdat ze officieel nog niet via Apple te koop zijn?

    Ik heb die van mij hier besteld 👇🏼

  9. @F1WilliamsJeff: Waarom geen thuis apple ID?

  10. @F1WilliamsJeff: je moet ze dan volledige homekit toestemming geven, dan moet dit wel lukken toch?

  11. Mocht er iemand een HomePod mini willen kopen.
    Belsimpel verkoopt ze voor €99 en gratis verzending.
    Daar heb ik er zelf ook 2 gekocht ideaal.

  12. Aan de vorige posters..ik weet niet wat jullie ervaringen met de HomePod Mini en Siri. Siri kan een behoorlijk aantal dingen niet. Het meest vervelend/storend vond ik de kunstmatige stem waarbij je vaak kunt horen dat woorden uit verschillende samples bestaan. Hebben jullie dezelfde ervaring?

  13. Origineel geplaatst door F1WilliamsJeff
    @Sander: Ik heb deze besteld via Wehkamp en via Otto voor toen 85 euro. De aanbieding is nu weg maar een tip bij Otto is om jezelf even in te schrijven voor de nieuwsbrief. Ik kreeg toen 12,50 korting op mijn bestelling.

    Ook alle kleuren hadden ze toen dus wij hebben de blauwe en de oranje staan en nog een zwarte. Zie wel dat de levertijden zijn verlengt. Ik had hem voor de kerst de volgende dag in huis.

    Ik heb de 2 gele in Duitsland bij de Mediamarkt gekocht.

  14. @F1WilliamsJeff: Dit kan je achteraf nog aanpassen in de woning app.

    Instelingen HomePod -> primaire gebruiker instellen of uit/inloggen met Apple ID.

  15. Ik heb mijn twee Sonos One speakers deze week ingewisseld voor twee HomePod Mini speakers (stereo paar) en ik vind de geluidskwaliteit helemaal niet tegenvallen. Komt nog redelijk wat bas uit.

    Siri is in het Nederlands nog wat beperkt maar ik heb zin zin om Engels te praten tegen Siri, dus fijn dat Nederlands er nu is en dit werk voor muziek en inschakelen van de lichten prima.

  16. Waar is “Vlaams” te selecteren? Ik zag die initieel staan net na de upgrade naar 15.2, maar verdween snel nadien opnieuw.

  17. (Red.) Denemarken en Noorwegen toegevoegd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.