Reacties voor: Gerucht: ‘HomePod Mini in de startblokken, geen grote HomePod’

Volgens geruchtenlekker L0vetodream krijgen we dit jaar geen vernieuwde versie van de grote HomePod. Wel staat er een HomePod Mini klaar om te worden onthuld.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Laat maar komen. Mits de prijs interessant genoeg is. Tot nu toe afgewacht aangezien de huidige al wat ouder is en te duur naar mijn smaak. En Siri in NL is een eis hier.

  2. Zou wel tof zijn als de HomePod naar Nederland komt nu, en Nederlandse Siri. Maar ik verwacht van niet.

  3. @Flupke: Grappig….een mini die kleiner is..🤓

  4. Ben nog steeds zo blij met m’n stereo paar Homepods. Briljant. Wat ik het liefst zou willen:
    – Mogelijkheid om 4 (of meer) tegelijk aan elkaar te “pairen”
    – Doorgifte Dobly Digital/DTS om het als main speaker (film) setup te kunnen gebruiken
    – Nederlandse ondersteuning zodat ik eindelijk m’n homekit kan inrichten (kan nu alleen helemaal werkend krijgen als ik m’n telefoon ook op Engels zet…)

  5. Origineel geplaatst door Jeroen
    Ben nog steeds zo blij met m’n stereo paar Homepods. Briljant. Wat ik het liefst zou willen:

    – Mogelijkheid om 4 (of meer) tegelijk aan elkaar te “pairen”

    – Doorgifte Dobly Digital/DTS om het als main speaker (film) setup te kunnen gebruiken

    – Nederlandse ondersteuning zodat ik eindelijk m’n homekit kan inrichten (kan nu alleen helemaal werkend krijgen als ik m’n telefoon ook op Engels zet…)

    Ik heb mijn HomeKit automatiseringen een nederlandse naam gegeven. In de meeste gevallen begrijpt de homepod wat er moet gebeuren. Vaak gebruik ik ook mijn watch of telefoon waar je dan nederlands tegen kan praten. Maar mij telefoon op engels zetten voor homekit? Als je de nederlandse woorden gebruikt in plaats van nederlandse zinnen dan zit je meestal wel goed.

  6. Ik ben tevreden over mijn HomePods maar in het Nederlands zou het inderdaad nog soepeler werken. Wat is nu de reden dat het niet beschikbaar is of zo lang duurt? Alle commando’s die ik geef aan de HomePod kan ik in het Nederlands aan de iPhone of AppleTV doorgeven. Waar zit bij de HomePod het verschil met andere devices?

  7. Mijn huidige HomePod doet nog slechts dienst als Siri home automation hub. Baal erg van het product. Als de Spotify ondersteuning nog komt en de Nederlandse ondersteuning dan kan het nog wat worden. Tot die tijd houd ik het bij mijn Bose SoundTouch producten.

    Overigens is het geluid van de HomePod prima. Maar kan niet zeggen dat hij boven mijn Bose SoundTouch producten uitspringt. (SoundTouch 30 + 2x SoundTouch 10)

    Origineel geplaatst door Erik
    Ik ben tevreden over mijn HomePods maar in het Nederlands zou het inderdaad nog soepeler werken. Wat is nu de reden dat het niet beschikbaar is of zo lang duurt? Alle commando’s die ik geef aan de HomePod kan ik in het Nederlands aan de iPhone of AppleTV doorgeven. Waar zit bij de HomePod het verschil met andere devices?

    Sterker nog: roep maar eens “hey Siri turn on de eettafel”. Dat snapt ze gewoon hoor op de HomePod. Snap niet waar ze in godsnaam op wachten.

  8. Lijkt mij sterk.. HomePod in US loopt hoor geen meter. Daarom bij Ibood vaak te koop met US stekker.

    Maar als daardoor NL eerder zal worden uitgegeven ben ik voor.. (mini voor in de 🚾 )

  9. Zit niet echt op een mini te wachten. Ook op dit ding zal Siri nog steeds onder de maat zijn en daarnaast zal ie slechter klinken dan de “echte” HomePod.

  10. Laat die mini maar komen. Handig voor in de badkamer.

  11. Hopelijk zijn de geruchten waar dat er nog een tussenmodel komt. Kleinere uitvoering van de grote HomePod… (en niet een veredelde tennisbal..)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.