Reacties voor: HomePod mini werkt nu ook met 18 Watt opladers

Na 14.3 update
Na het installeren van software-update 14.3 werkt de HomePod mini ook met 18 Watt opladers. Ondertussen lijkt Apple de ontwikkeling van nieuwe HomePods op een laag pitje te hebben gezet.
Lees het complete artikel → HomePod mini werkt nu ook met 18 Watt opladers
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Nederlandstalige ondersteuning zou in ons taalgebied helpen. Maar het duurt nu al zo lang dat ik de hoop heb opgegeven. Leermomentje om lokale markten vanaf het begin te ondersteunen. Zo zijn er vast meer taalgebieden die niet ondersteund worden.

  2. Tja Siri is gewoon niet zo goed als google assistent of Alexa.. daarbij waren die speakers niet echt goedkoop. Zelf heb ik 1 google home mini speaker, omdat ik die gratis kreeg bij mijn YouTube premium account.

    Overigens wel jammer dat de Apple speaker geen andere voice assistentes ondersteund want de geluidskwaliteit schijnt het beste te zijn

  3. Waarom brengt Apple de HomePod Mini niet uit in NL? Is hier al meer bekend over?

  4. Ik heb zo’n HomePod mini voor ruim €100 op de kop getikt. Bevalt prima. Goed geluid voor een klein apparaat. Past ook prima in een Apple huis😉

  5. Wordt tijd dat hij in Nederland leverbaar is.

  6. Ik kan zeggen dat het werkt met een Apple 18 watt oplader.

  7. De reden dat hij niet in nl te koop is ivm geen Siri in het Nederlands is voor Apple om blijkbaar te zeggen dat ze slecht verkopen.
    Vreemde gedachte in mijn ogen.

  8. Ik heb insteek van Apple met HomePods nooit zo begrepen.
    De originele HomePod werd ook door pers geprezen om de geluidskwaliteit, maar is slechts een paar landen te koop geweest.

    Nu is er de HomePod Mini die ik vooral als digitale assistent zie maar ook weer niet overal te koop.

    Net alsof Apple een halfslachtige poging doet om deze producten in de markt te zetten.

    En vervolgens wordt de toch wel erg prijzige AirPods Max wel wereldwijd uitgerold en zijn ze al bijna overal uitverkocht.

  9. Gewoon bij FNAC in Frankrijk bestel. Incl. verzending 112 euro. Binnen 1 dag na verzending via FedEx bezorgd. Boeiend dat je Engels moet loelen. Super geluid. Krachtig voor zo’n klein ding.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.