Reacties voor: HomePod krijgt ook iOS 13.3 update: meer controle over stemherkenning

Maar nog niet in het Nederlands
Na de gekte van gisteravond met een nieuwe Mac Pro en allerlei software-updates is één apparaat bijna vergeten: de HomePod. Ook Apple's speaker krijgt een update naar iOS 13.3. De update bevat een paar kleine verbeteringen, maar we kunnen het niet allemaal in Nederland gebruiken.
Daniel Vischjager -

Reacties: 9 reacties

  1. Ik vind het maar een zielig product, ze doen volgens mij helemaal geen moeite voor dit apparaat. Laat staan uitbrengen in Nederland. Ik ga er nu ook geen kopen omdat het alweer enige tijd op de markt is.

  2. Volgens mij is de HomePod tot nu toe niet echt een succes geworden. Apple was/is te laat met zijn speaker, houdt andere applicaties zoals Spotify tegen en verliest daarmee een hoop gebruikers die de functionaliteit te marginaal voor de prijs vinden.

    Jammer, want volgens mij is het een mooi product waar goed geluid uit komt. Er komt vast geen opvolger meer.

  3. Ik denk dat ook dat vele die het wereldje instappen en de keus hebben sneller voor Google gaan gezien de prijs en mogelijkheden, bij apple is het aanbod aanzienlijk kleiner en snap niet dat ze het niet versoepelen

  4. Origineel geplaatst door Swen
    Ik denk dat ook dat vele die het wereldje instappen en de keus hebben sneller voor Google gaan gezien de prijs en mogelijkheden, bij apple is het aanbod aanzienlijk kleiner en snap niet dat ze het niet versoepelen

    Ik zou niet voor Google gaan, om 2 redenen. 1: Privacy, heeft vast geen extra toelichting nodig. 2: Geluidskwaliteit. Dit is toch wel erg matig in de Google speakers. Is ook niet gek, ze richten zich op een assistent dat toevallig ook een speaker is. Ik heb thuis een Sonos systeem. Misschien niet het aller beste geluid volgens audio fanaten, maar voor mij echt een top geluid (ik heb de Play 5). Kost imo niet erg veel, is een systeem dat voor alles open staat en werkt super goed samen met Apple apparaten.

    Wil je een assistent, sure dan gaat de keuze waarschijnlijk sneller naar Google. Wil je een goede speaker die (mogelijk) ook nog een assistent heeft, dan is Sonos waarschijnlijk een veel genomen keuze.

  5. De homepod is wispelturig. Radio kan je er op af spelen, maar als je bijvoorbeeld Sky radio noemt, dan doet de HomePod het de ene keer wel en dan weer niet. Dan weer wel en dan weer niet… heel vervelend! Wat ook vervelend is, zijn de te zware bassen! Helaas moeilijk of geheel niet naar eigen wens in te stellen! Waarom niet? Tim hierover bericht en… geen reactie 🤔

    Op zich is de HomePod een goed en degelijk product, maar er kan nog zoveel aan verbeterd worden….

  6. Zolang de talen niet matchen heb je hier niks aan..

  7. HomePod is te gelimiteerd aan Apple zijn eigen apps. De consument wil een veelzijdig apparaat zoals de Sonos beam/one evt. Helaas is daar weer geen Siri op maar zolang het slecht blijft gaan met de HomePod is dit een kwestie van tijd. Siri op externe apparatuur is noodzakelijk om HomeKit een succes te maken. Ook dat is nog te gelimiteerd helaas.

  8. Origineel geplaatst door Chris
    De homepod is wispelturig. Radio kan je er op af spelen, maar als je bijvoorbeeld Sky radio noemt, dan doet de HomePod het de ene keer wel en dan niet….

    Dit ligt niet aan de Homepod maar aan Siri.

    Ik vind het overigens prima dat Nederlands nog niet ondersteund wordt. Hierdoor is het voor ons in het gezin in iedergeval duidelijk wanneer er echt een Siri opdracht wordt gegeven. Wij hebben daarom al onze Siri op Engels staan en dat gaat juist heel prettig voor alle HomeKit en Music.

  9. Ik ben blij met de homepods. Goede bas is net welkom omdat dit in zo’n kleine speaker heel bijzonder is. Stukken beter dan Sonos One, bijna zo goed als Sonos 5, niet zo goed als mijn vintage Bowers & Wilkins. Alles in het Engels hier, is OK, zeker voor Engelse songtitels, die in het Nederlands misschien niet lukken. Wat niet wegneemt dat er issues zijn zoals onstabiele airplay, verwarring over radiostations, stereo die wegvalt, om nog maar te zwijgen over de vorige update die heel wat homepods gebrickt heeft.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.