Reacties voor: HomePod goedgekeurd door FCC, niets staat de verkoop nog in de weg

De Amerikaanse Federal Communications Commission (FCC) heeft goedkeuring gegeven aan de HomePod. Niets staat een spoedige introductie van Apple's slimme speaker nu nog in de weg. De eerste exemplaren zouden al vanuit de fabriek zijn verscheept.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Klinkt goed. Maar even twee noob vragen?

    Wat maakt deze nu beter of anders dan de Logitech en Google etc varianten behalve dat we dit nog niet weten.

    En waarom zou ik zon ding willen terwijl er een iPad diverse iPhones en een AppleTv4k met Siri in huis liggen?

  2. Ik heb sinds enkele weken een Echo Dot, gewoon omdat die een stuk beter luistert dan mijn iPhone X, wanneer ik mijn Hue of Harmony wil aansturen. Zelf heb ik een goede geluidsinstallatie en heb geen behoefte aan de speaker die in de meeste van deze oplossingen zit: het zou mooi zijn als er ook een Siri Dot kwam.

  3. @Tim: Hoe heb jij de Dot 2 besteld ?? Ik krijg het niet voor elkaar via Amazon.de

  4. Het zijn toch allemaal mono speakers? Dat is toch geen vooruitgang of kan je met twee ook een stereo opstelling maken?

  5. Origineel geplaatst door Rutger
    Het zijn toch allemaal mono speakers? Dat is toch geen vooruitgang of kan je met twee ook een stereo opstelling maken?

    Misschien even doorlezen bij “bekijk ook”.
    Er zit een array in met 7 tweeters die een virtueel surround geluid maakt, waarbij rekening gehouden wordt met de vorm van de ruimte. Hoezo mono?

  6. Origineel geplaatst door Rutger
    Het zijn toch allemaal mono speakers? Dat is toch geen vooruitgang of kan je met twee ook een stereo opstelling maken?

    Ja, je kan meerdere speakers koppelen

  7. Ga volgende maand naar Londen, stel ik zou de homePod daar kopen.. denken jullie dat ik die dan ook in het Nederlands kan gebruiken als de homePod in NL wordt uitgebracht?

  8. Origineel geplaatst door Martijn
    Ga volgende maand naar Londen, stel ik zou de homePod daar kopen.. denken jullie dat ik die dan ook in het Nederlands kan gebruiken als de homePod in NL wordt uitgebracht?

    Dat lijkt mij van wel. Het ding zal gewoon software hebben en die zal net als iOS gewoon een taalinstelling hebben. Apple gaat echt geen speaker per land maken 🙂. Geen garantie maar weet het bijna zeker dat het moet werken 😉

  9. Wel vet
    Heb nu harmony hub gekoppeld aan siri via homebridge
    Wil dat nog veel uitgebreider maken met thermostaat en camera’s en lampen

  10. @Mike: Wel garantie! Apple biedt internationale garantie van 1 jaar aan op elk Apple product.

  11. Origineel geplaatst door Max
    @Tim: Hoe heb jij de Dot 2 besteld ?? Ik krijg het niet voor elkaar via Amazon.de

    Mijn broer woont in de VS en heeft hem meegenomen voor me… Maar je hebt gelijk: Amazon DE en UK shippen niet naar Nederland. Tip: kijk op Tweakers.net in vraag en aanbod sectie. En er zijn ook zogenaamde ‘forwarding adressen’ die vanuit US en DE sturen.

  12. Origineel geplaatst door Max
    @Tim: Hoe heb jij de Dot 2 besteld ?? Ik krijg het niet voor elkaar via Amazon.de

    Hier kan je ook bestellen

  13. Zo’n budgetvriendelijke spraakassistent zoals Echo Dot of Google home mini lijkt mij vrij aantrekkelijk om mijn lampen en smart switches te besturen aangezien mijn iPhone 8 veel te lomp is. En er zijn nu al vele smart producten die veeleer alexa & google assistent ondersteunen dan dat ze Homekit ondersteunen. Maar dat is ook vice versa natuurlijk. Al bij al voldoet een iPad of iPhone (voor mij) niet als spraakassistent. Je moet ze altijd bij je hebben, je moet heel luid praten, en zelfs dan doet Siri soms vervelend (niet verbonden met het wifi netwerk, kan voor een of andere reden soms het smart product opeens niet meer besturen en moet je het handmatig via Homekit doen …) het is gewoon zeer buggy en beperkt.

  14. @Rutger: Apple moet het van hun design hebben niet de vooruitgan tho want dat hebben ze bijna niet genoeg andere bedrijven die al jaren voor lopen op apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.