Reacties voor: HomePod na 1 jaar: deze verbeteringen staan op ons verlanglijstje [opinie]

Het is een jaar geleden dat de HomePod uitkwam. Welke verbeteringen zouden wij willen zien bij Apple's slimme speaker? In dit artikel ons verlanglijstje voor de HomePod na 1 jaar gebruik.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Iedereen zou verplicht eigenlijk een Sonos set moeten nemenvoor optimale beleving want Sonos heeft meer mogelijkheden en goed geluid. Ik begrijp niet wat een Homepod hier te zoeken heeft 😏

  2. Zou dit het zelfde gevalletje worden als Apple Pay? …….

  3. @Mark: tuurlijk, ik denk zelfs sinds Tim aan de macht daarzo is, gaat het kwa creativiteit steeds minder. Jobs had bijv. allang een wereld wijde uitrol van Apple Pay gedaan of wereld wijde uitrol van de HomePod.

    Maar ja dit is mijn mening.

  4. Naast bovenstaande wensen graag ondersteuning voor Dolby Atmos.

  5. Zo grappig die ‘als Steve er nog was’ commentaren. Doet me denken aan mensen die nog steeds omrekenen naar guldens 😝

  6. Sterft een langzame dood net als de Apple TV. Niet interessant genoeg voor een groot gedeelte van de mensen die een speakersysteem gebruiken.

  7. Heb er zelf nu eentje een half jaartje in huis, en moet zeggen dat het een geweldig apparaat is. Mijn vrouw gebruikt hem vooral voor haar werk (een salon aan huis) en na 2 Bluetooth speakers werd ze dat connecten steeds behoorlijk zat. Ja het is een prijzig ding, maar een blije vrouw vind ik nog meer waard. En de extraatjes waar het hier over gaat zijn leuk meegenomen, maar het uiteindelijke doel; muziek afspelen werkt gewoon weergaloos.

  8. Voor dit geld verwacht ik naast Airplay ook een bluetooth verbinding.

  9. Origineel geplaatst door Roelof
    Iedereen zou verplicht eigenlijk een Sonos set moeten nemenvoor optimale beleving want Sonos heeft meer mogelijkheden en goed geluid. Ik begrijp niet wat een Homepod hier te zoeken heeft 😏

    Met Sonos kun je Siri toch niet gebruiken? Sonos is een heeft zeker een goed geluid wat ik heb gehoord.

  10. Als ik aan homepod vraag iemand te bellen via FaceTime dan doet ie dat ook..

    Snap dus punt 9 niet.

  11. Een paar dagen in bezit (via iBood, US model) SUPER geluid voor zo’n klein dingetje. Zou graag er nog een naast willen hebben zonder Siri (dus puur als stereospeaker, de eerste HomePod is dan de “brain”)

  12. Geniale speakers én zien er net zo fantastisch uit als dat ze klinken.

  13. Ik weet niet wat er mis is bij Apple maar alles verloopt laatste tijd o zo stroef… bijvoorbeeld draadloze oplader Apple… al meer dan een jaar over gepraat. En nog niet op de markt… Siri voor Apple tv in België… is dit nu zo moeilijk. In Nederland mogelijk hier nu nog altijd niet. Straks komt versie 6 uit… zeer prijzige toestellen…
    Spijtige tendens

  14. Origineel geplaatst door Splash
    Zo grappig die ‘als Steve er nog was’ commentaren. Doet me denken aan mensen die nog steeds omrekenen naar guldens 😝

    Mooi gezegd.😂 heb al een jbl extreem heb maanden gewacht op de HomePod maar ga hem niet aanschaffen duurt mij allemaal te lang helaas.

  15. @Arjan: En mijn Apple tv 4 werkt perfect op de jbl Mn applewatch 4 en iPhone XS ook.😀

  16. Wat ik mis, is dat het niet mogelijk is om de klankleer zelf in te stellen. Apple bepaalt wat de juiste instelling voor je is. Daarom heb ik m’n HomePod binnen en week weer weggedaan. Ik luister graag naar klassieke muziek.
    Nu zijn dat soms heel lange muziekstukken met verschillende volume niveau’s. Tot mijn verbazing werden passages met een laag volume door de HomePod naar het gemiddelde niveau getrokken.
    Op die manier wordt zo’n compositie min of meer verwoest.
    Jammer, want het klonk best goed. Maar ik wil zelf bepalen hoe de instellingen moeten zijn. Dus nu komt Sonos aan de beurt om uit te proberen.

  17. Wij hadden 2x een HomePod een jaar geleden al. De mogelijkheden vonden we niet wat wij ervan verwachte als Apple mensen.
    Denk ook niet dat dit een groot succes zal gaan worden, anders was dit al lang verkrijgbaar in Nederland en andere landen. Denk als Apple het goed wil gaan doen met zijn speakers ze Sonos moeten gaan overnemen.

    Onze HomePods hebben het huis binnen 2 maanden verlaten en zijn vervangen voor 2x play1 – 2x play5 – 1x play3 en een playbase. Hieraan gaat de HomePod nooit tippen! Mislukt project dit!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.