Reacties voor: HomeKit werkt in iOS 11 met sprinklers, kranen en oudere accessoires

Apple gaat HomeKit uitbreiden met twee nieuwe producttypes: sprinklers en kranen. Ook wordt het mogelijk om oude producten met software-updates geschikt te maken voor HomeKit.

Reacties: 16 reacties

  1. Ze moeten wel.. opt moment is het zo beperkt allemaal 🙁

  2. Ah eindelijk worden sprinklers ondersteunt. Dat maakt mijn huisautomatisering echt een stuk professioneler.

  3. Ondersteuning voor het Netatmo weerstation is zeer welkom!

  4. Wtf moet ik met ondersteuning voor wasmachines en koelkasten? Get a life! Maar aansturing poort, beregeningsinstallatie , lampen, bewaking camera heb ik nu via homewizard dat werkt prima, heel erg jammer dat daar geen homekit ondersteuning is

  5. Origineel geplaatst door Eric
    Wtf moet ik met ondersteuning voor wasmachines en koelkasten? Get a life! Maar aansturing poort, beregeningsinstallatie , lampen, bewaking camera heb ik nu via homewizard dat werkt prima, heel erg jammer dat daar geen homekit ondersteuning is

    Wellicht dat het straks makkelijker word om HomeWizard te koppelen/bedienen via HomeKit. Zou super zijn!

  6. Een van de beste nieuwtjes die het WWDC heeft opgeleverd! HomeKit authorisatie via software betekent het einde van houtje-touwtje oplossingen als HomeBridge.

    Goed nieuws voor degenen die hun geld hebben ingezet op HomeKit als domotica protocol. Eindelijk native integratie!

    En zo zal dus eindelijk de Ring Pro ook gaan werken met HomeKit, evenals als reeds eerder aangekondigde IKEA Tradfri en Luxaflex Powerview wat dus HomeKit ondersteuning zal krijgen zonder dat de MFi chip noodzakelijk is.

  7. Dus kan er eventueel ook ondersteuning komen voor Eneco’s Toon!

  8. Hoe zit het dan met die ouwe Philips hue bridge ?
    Word die dan ook gewoon ondersteund ?

  9. Ik wou dat ze het gemakkelijker maakte om zelf devices toe te voegen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van een Arduino of Raspberry Pi.

  10. Ik zit nog altijd te wachten op mijn nieuwe Tado Bridge die Homekit zou moeten ondersteunen. Als ik het goed begrijp zal dit nu ook moeten kunnen dmv een software update. Dan ga ik me toch bekocht voelen: Tado had twee versies van hun thermostaat. Één met Homekit ondersteuning en één zonder. En die met Homekit was duurder…..

  11. Ik verwacht dat je dadelijk 2 mogelijkheden komen, met chip en zonder.. met chip is voorzien van apples superieure beveiliging en zonder niet..

  12. ik veerde al op toen ik las dat home ook oude aparaten ondersteund, ik denk niet dat hij mijn lichtnet ook doet dat is een grote stekker dat stop je dan in een stopcontact.

  13. @Flieps: Ik heb de radiatorknoppen gekocht met de oude bridge en de belofte dat ik een nieuwe homekit bridge zou krijgen als hij beschikbaar is. Deze zou nu onderweg moeten zijn maar dit is dus blijkbaar niet meer nodig.

  14. zou mooi zijn kan nefit de nefit easy gelijk updaten

  15. Origineel geplaatst door Stefan
    Ik wou dat ze het gemakkelijker maakte om zelf devices toe te voegen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van een Arduino of Raspberry Pi.

    En nu dus ook mogelijk!

  16. Rolluiken ondersteuning zou meer als welkom zijn. Eveneens als een soort van klikaanklikuit kastje achter de schakelaar of stopcontact. Ben niet zo van die lelijke opbouwoplossingen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.