Reacties voor: Meer HomeKit-producten op komst dankzij iOS 10, ook in Nederland

HomeKit bestaat inmiddels twee jaar, maar werkt dankzij iOS 10 met nog meer soorten accessoires. Bovendien hebben merken die ook in Nederland verkrijgbaar zijn, HomeKit-ondersteuning aangekondigd.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Ik zoek meer producten zoals evo home zodat je handig zones kan maken in je huis voor de verwarming en inderdaad zonwering die sluit als het hard waait of open gaat als er zon is en nog meer van dat soort dingen.

    Canard, hue Lampen is grappig en deurbel ook maar niet zo handig als wat ik eerder noemde. Tevens zou het handig zijn als intelligentie naar de kroonsteen verplaatst wordt ipv de lamp zelf. Dan kan je nog veel meer doen en alles laten zitten. Bestaat al maar nog niet met HomeKit.

    Vooralsnog leuk om te lezen en vaak een te dure hobby voor slechts weinig gemak. Ik blijf nog even lezen… ๐Ÿ™‚

  2. Ik hoop op Sonos samen werking met homekit. Anders moet ik toch maar eens met domoticz aan de slag gaan.

  3. @Stefan: wat je eigenlijk zoekt, zoals velen, is een fatsoenlijke reeks sensoren die kunnen communiceren met HomeKit, en daar ontbreekt het bij alle home automation programma’s aan.
    Ik gebruik zelf Homey, (hue, Kiki, rililluiken,zonnescherm, gordijnen, CV ETC) maar gebruik nu nog veel iftt”sensoren ” voor bepaalde gegevens (die onbetrouwbaar zijn) zoals buienradar, die continue “het gaat regenen” acties aanzet terwijl het droog is ๐Ÿ™

  4. Zo te zien gaat Carrier ook met HomeKit werken ? Handig voor zakelijke mensen bij supermarkten zodat zij de temperatuur van de koelingen in de gaten kunnen houden bij bijvoorbeeld met storingen zodat het personeel niet snachts er heen hoeft te vliegen.

  5. Dankzij Ring werkt mijn Doorbot niet meer (beta-update) zonder gewaarschuwd geweest te zijn.
    Ik krijg wel korting op een nieuwe Ring, maar vandaag ondersteunen de huidige deurbellen geen HomeKit. Je zult dus een nieuwe moeten aanschaffen…

    Iemand ervaring met een August of andere deurbel?

  6. @Evad1st: Ja zoals ik al zei ik mis het ei van Columbus. Toon is grappig maar besparen (slimmer warmte inzetten) moet je zelf doen. Toon geeft inzicht.

    Ik heb een groot herenhuis waar de radiatoren zijn weg gewerkt. Open en dicht draaien met hand vd thermosstaatkraan is geen optie. Dus dat kan beter.

    Lampen leuk maar veel is er nog niet aan vittingen. Dus vandaar de kroonsteen wens.

    Iftt ook top maar buienradar is niet betrouwbaar dus ook dat moet beter kunnen. Overal is de technologie wel aanwezig maar nu nog de goede onderlinge samenhang. HomeKit is een leuke start maar nog te onvolwassen wat mij betreft. Kan snel gaan maar ik wacht de pubertijd wel even af ๐Ÿ˜‰

  7. Mocht je interesse hebben in homebridge en al domotica of een op internet gekoppeld weerstation/thermostaat dan raad ik aan om eens te kijken naar Homebridge. Deze software draait op de Raspberry Pi en koppelt je bestaande hardware aan HomeKit.

    Zo heb ik Fibaro domotica, een Nest thermostaat en een Netatmo weerstation eenvoudig aan de praat gekregen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.