Reacties voor: Hoeveel beta’s krijgen we nog van iOS 13? [poll]

Hoe tevreden ben jij over de beta’s?
Naarmate de iOS 13 beta's vorderen, komt de release steeds dichterbij. Maar hoeveel beta's krijgen we nog van alle nieuwe softwareversies? Maak jij gebruik van de testversie, dan horen we graag van je wat je ervan vindt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Ik wacht nog wel even af. Meestal zit een nieuwe iOS nog met wat bugs. Pas ergens bij 13.2 is hij meestal stabiel en zonder merkwaardige bugs. Ik update meestal na een paar update’s verder.

  2. Hoezo kan je (on)tevrede zijn met een beta, het is een beta! Er zitten nog bugs in, die ze nog op gaan lossen. Hoe kunnen we dan zo’n poll invullen? Stel dan de vraag ‘Ben je tevreden met de intocht van Sinterklaas 2019’?

  3. En het worden er met elke IOS versie steeds meer,
    dit komt door all het gemekker als Apple maar 1 miniem foutje maakt, en dat zoals altijd, breed uit gemeten wordt in de media en alle websites….eigen schuld :/

  4. We zitten nu pas op beta 5 of 6 toch en al midden augustus ?, aangezien we een week of 2 duurt voor er een nieuwe beta komt denk ik dat we er uiterlijk 8 – 10 krijgen.

  5. @captain obvious: Dat is niet helemaal waar. Volgens mij heeft Apple enkele jaren geleden gesteld dat ze juist sneller beta versies wilden uitbrengen om zo sneller fouten op te kunnen lossen. Dat resulteert dus automatisch in een groter aantal beta-versies. Volgens mij is dat voor de beta-testers alleen maar voordelig en levert het geen vertraging op bij de release van de golden master versie.

  6. Ik vind ios 13 echt geweldig. De photos app heb ik veel gebruikt na de vakantie,
    1300 live photos
    film in 4k 60 fps 30 gb
    alles geïmporteerd met de photos app van de mac (de enige manier voor slomo).
    Ios 13 is twee keer gechraschd”, dat zijn prestaties.
    De ABN app doet het weer, aandelen kan ik zien op apple watch en de beginscherm, als ik op andelen tickt dan crasht de app.
    iphone 8

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.