Reacties voor: Waarom zijn apps in appbundels soms nog duurder dan normaal?

Waarom is een app in een appbundel soms nog duurder dan een losse app? Dat leggen we uit in dit artikel.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Het kan nog erger. Bij de where’s my puzzel pack van 3 apps waarvan ik ze alle drie eerder al een keer gekocht heb word mij verzocht om € 2,91 te betalen om de bundel compleet te maken terwijl ik daar dus niets voor terug zal krijgen.

  2. “…dan wordt dat meegenomen in de bundelprijs…”
    Hoe moeilijk kan het zijn om het dan ook in de stuksprijs mee te nemen ?
    Lijkt alsof we van een bug weer een feature maken…

  3. Dus een of ander manier verdient de Apps ontwikkelaars toch wat aan je vooral als je al veel Apps in het verleden en heden gedownload hebben en nu wij geen voordeel mee meer hebben.

  4. Sommige app bundels worden toch wel aantrekkelijk door de lage prijzen. Als ik bijvoorbeeld vier delen van een game kan kopen voor de prijs van minder dan twee, weet ik het wel. Zeker straks met m’n 128gb iPhone 6 plus.

  5. Overigens vind ik het terecht dat je niet nog een keer korting krijgt, maar dat je voor een app meer moet betalen als je je bundel compleet maakt dan los, slaat praktisch nergens op.

  6. Gewoon goed opletten dus. Als je al de meeste apps uit de bundel hebt niet op ‘maak mijn bundel compleet’ drukken maar de laatste ook lof kopen.

  7. Ik kan de weather pro bundel kopen voor 5,99.
    Alle apps heb al gekocht in het verleden. Maar toch kan ik de bundel kopen voor €2,22. Ik vraag me dan af wat ik dan koop? Of betaal ik dan de eerder gekregen korting terug. Raar dat je dan toch apps kunt “kopen” die je al hebt gekocht en dus al bezit. Dat moet dan toch uit te schakelen zijn indien alle al aangekocht zijn?

  8. Dat is helemaal niet logisch, want dan moet je dus als je al 1 app uit de bundel hebt, de andere apps ook los kopen en kun je niet profiteren van de bundelkorting, omdat die prijs wordt doorberekend.
    Dit is meer een fout dan een feature….

  9. De Rovio bundel: 4 apps, die ik allemaal bezit. Ik krijg 50% korting, fantastisch! 50% korting om niks te kopen… :/

    De Readdle bundle: 4 apps waarvan ik er één bezit. 0% korting.

    App bundels is een doolhof en Apple kan het voorlopig beter stopzetten, net als met de andere helft van de stopgezette iOS 8 functies.

  10. Edit is kapot gegaan en zo te zien is mijn vorige edit verwijderd, dus dan maar nieuwe reactie.

    Heb net alle bundels getest en er is inderdaad letterlijk niet één die correct werkt. Apple had deze feature óók moeten cancelen tot nader bericht.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.