Reacties voor: Hoe waarschijnlijk zijn alle iPhone 5-geruchten? (infographic)

Nowhereelse zet in een infographic op een rij hoezeer prominente bloggers in de geruchten rond de iPhone 5 geloven. Dat de iPhone 5 een groter scherm krijgt, gelooft iedereen wel.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. ik hoop dat ‘ie in oktober komt, want vanavond verkoop ik m’n iphone 4s 64 gb!

  2. En wat denkt iPhoneclub zelf?

  3. Druk op de afbeelding om hem volledig te bekijken.

    Als ik dat doe (op men iPad, bij gebrek aan werkende computer) dan zie ik de afbeelding compleet onzuiver.

  4. Ik krijg een Franse infographic te zien als ik erop klik.
    (Red.)Aangepast.

  5. Waarom heeft iedereen het toch steeds over de iPhone 5? Die naam zal het toestel nooit krijgen want het is de 6e versie van de iPhone. Dan lijkt iPhone 4G me een betere optie aangezien het toestel 4G zal ondersteunen. Maar vermoed dat Apple de telefoon ‘New iPhone’ zal noemen net als de jongste iPad.

  6. @Peter H.: iPhoneclub heeft al meerdere malen aangegeven dat ze deze naam voor het gemak gebruiken. Niemand weet dan ook hoe de nieuwe iPhone gaat heten.

  7. Weet je wat ik denk; introductie nieuwe generatie iPod (hence de hoofdtelefoonaansluiting aan de onderkant) en nieuwe iPad Mini misschien. Geen iPhone dus…

  8. @Wouter: Merci. Ik had hem al gevonden.

  9. AppleInsider speelt op safe.

  10. Er zijn al zoveel geruchten van de nieuwe iphone. En alleen de meest makkelijke noemen ze. Maar voor mij de belangrijkste ! De camera? Iemand? die heb ik nog niet voorbij zien komen. Dat is wat lastiger dan een usb poortje raden.

  11. Straks komt ie helemaal niet dan hebbe ze een andere datum geprikt zonwas de eerste iphone tot de 4e in de zomer de iphone 4s in oktober zou me niks verbazen dat ze hem in november misschien wel december pas uitbrengen maja niemand weet echt wanneer die komt hoe die eruit ziet ook al worden er behuizingen gelekt als ik nu een behuizing in elkaar flans en op intenet zeg en zeg dit is de nieuwe iphone 5 (6) (the new iphone) geliift iedereen het ook waar ik wel van uitga is dat apple een ander designe heeft ontworpen

    Een gerucht is een gerucht en ik neem die niet al te sirieus

  12. De iphone 5 zal nooit op 12 september kunnen uitkomen. Aangezien ios 6 pas in de herfst (die begint 21 of 22 sept) uitkomt. Apple zal nooit iphone 5’s gaan leveren met nog het oude software terwijl ze die 2 weken erna zullen updaten. Om het plaatje compleet te maken, zal apple de iphone samen met het nieuwe ios 6 lanceren. Althans dat is mijn idee.

  13. Wat gebeurt er eigenlijk als er inderaad een nieuwe nano-sim in moet? Kun je dan gelijk een nieuwe sim halen bij een vestiging van je telco (net als met de micro-sim)? Of wordt het dan wachten tot de NL providers de nano-sim’s ook echt kunnen leveren?

  14. Wel balen als de iPhone 5 pas in oktober komt. Dan gaat net de BTW met 2% omhoog.

  15. @iphone4s: Ik verkoop mijn 4s straks ook maar nu nog niet wacht wel op de aankondiging. En ga hem dan pre orderen(de 5).

    @Aernout: Ik knip mijn simkaart gewoon een beetje bij heb ik ook gedaan toen ik van 3GS naar de 4 ging dat doe ik straks ook als ik van 4s naar de 5 ga werkt prima je moet wel heel precies knippen en geen trillende handen hebben.

    @stacey: We zien wel gewoon ff afwachten wat ze gaan doen bij Apple ben heel benieuwd.

  16. @stacey: De iPhone 5 zou op 12 september AANGEKONDIGD worden. Dan is ie nog niet meteen te koop!

  17. Origineel geplaatst door stacey
    De iphone 5 zal nooit op 12 september kunnen uitkomen. Aangezien ios 6 pas in de herfst (die begint 21 of 22 sept) uitkomt. Apple zal nooit iphone 5′s gaan leveren met nog het oude software terwijl ze die 2 weken erna zullen updaten. Om het plaatje compleet te maken, zal apple de iphone samen met het nieuwe ios 6 lanceren. Althans dat is mijn idee.

    12 september gaan ze hem waarschijnlijk ook aankondigen en vandaag 21 sept. verkopen.

    En wat maakt het nou uit hoe de volgende iphone heet

  18. Het zou toch te grappig zijn als nu ineens op 12/9 alleen maar de iPad Mini wordt aangekondigd…

  19. Ik hoop dat het klopt, oktober zit ik weer een maand in de USA, en dan kan ik daar weer een iPhone scoren, scheelt toch weer een aantal euro’s.

  20. @Pete: een aantal euro’s? zeg maar gerust een aantal honderd euro!
    De enige reden dat ik de nieuwe iPhone hier in BE ga kopen is omdat ik hem anders niet kan verzekeren (of ik moet me bij Mobistar aansluiten maar die zijn enorm duur met telefonie/Internet)…

  21. @Marvin: besef je wel dat je geen 1 punt of komma in die lap tekst van je hebt gebruikt? Hoe moet iemand weten wat je nu precies bedoelt?

  22. Opvallend dat AppleInsider vrijwel alleen maar 80% aangeeft en BGR bijna overal 100%…

  23. @tslh: klopt, zat opdat moment op een ****** android toestel. Hoop dat dat genoeg zegt:-P

  24. @Stacey en de andere geologische wonderkinderen:

    Herfst begint in de rest van de wereld gewoon in augustus hoor. 21 December is namelijk de kortste dag van het jaar en daarbij ook precies het midden van de winter (reken de rest maar zelf uit). Bovendien zitten we al op de 4e beta van iOS 6, en kan het heel goed zijn dat op 12 September de gold master al gelanceerd is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.