Reacties voor: Hoe gaat het ondertussen met… de Meizu M8?

De Meizu M8 bestaat nog steeds en is in volle glorie te zien op een promotiefilmpje van Meizu. De invloed van de iPhone is nog steeds zichtbaar, maar Meizu heeft ook nog wat ideeën bij HTC geleend.
Lees het complete artikel → Hoe gaat het ondertussen met… de Meizu M8?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. Ik herinner hem! Hij kmt naar mijn mening nog steeds niet in de buurt vd iphone=]

  2. eerlijk is eerlijk, hij ziet er strak uit..

  3. Een iPhone alleen op elk punt net iets lelijker.

  4. Dit is één van de beste namaak iphone dat ik gezien heb en zelf in bezit naast mijne iphone 3Gs

  5. Dit is een namaak , dus ga er vanuit dat er niet voor de patenten is betaald die Apple vastgelegd heeft… of wel??

    Je zou denken dat door namaak en concurrentie (Nexus One) Apple die dingen die op de andere smartphones zitten oko zal overnemen in de nieuwe 4G versie ,maar Apple slaat altijd een andere weg in. Het zal mij bijvoorbeeld niet verbazen als Apple in de 4G niet met flash komt ,maar een ander trucje hiervoor verzint (niet de makkelijke weg ,maar altijd de Apple weg :))

  6. Dit is een kruising tussen Iphone en HTC.

  7. Mooi! Volgens het filmpje is het een iphone plus alles wat de iphone niet heeft/kan. Als het os de iphone apps aan kan lijkt het me een heel geinig ding. Ga er toch wat meer over lezen…

  8. Naja hoewel de hardware van dit toestel er redelijk uitziet (behalve ontbreken van 3g/gps), liggen de problemen bij dit Chinese bedrijf vooral bij de software. Hierbij moet je denken aan veel bugs en features die net niet verfijnt genoeg werken. Grappig genoeg hebben ze dan ook nog geen firmware 1.0 uitgebracht, ondanks het feit dat het toestel zelf al bijna een jaar uit is.

  9. Origineel geplaatst door Dustin
    dato leek het ons leuk om eens terug te kijken wat er van de M8 is terechtgekomen. Het toestel bestaat namelijk nog steeds, al heeft het wel behoorlijk wat gedaanteverwisselingen ondergaan. Meizu’s nieuwste wapenfeit is een professioneel g

    ik heb zelf een mp3 speler van meizu gehad, die een stuk beter was dan mijn ipod. het enige nadeel is dat het maar 8GB geheugen had, en deze op een vakantie gesneuveld is (lag onderin mijn tas + vliegreis = kapotte mp3 speler)

  10. Mijn god, wat een foute reclame.

  11. Ik dacht dat de Meizu M8 (in ieder geval een jaar terug toen ik voor de iPhone koos) geen 3G aankon?
    Dé reden om af te haken wat mij betreft voor de Meizu M8.

    Jammer, want Meizu is een A-merk (niet groot, maar wel goed) en ik heb destijds met veel plezier de Meizu M6 als op alle fronten betere vervanger van m’n iPod gekocht.
    Maar een telefoon is blijkbaar gewoon teveel / te omvangrijk voor dit kleine bedrijfje. Ik hoop niet dat ze zichzelf hebben opgeblazen, want de media-speler markt hadden ze in mijn ogen met een iets betere marketing makkelijk kunnen bestormen en Apple iPod pijn kunnen doen.

  12. Mooi toestel, natuurlijk niet zo goed als de iphone maar hij kost ook een stuk minder.
    Ik denk dat de prijs/kwaliteit verhouding erg goed is.

  13. @Frank van Manen:

    Mijn god, wat een foute reclame.

    ik vind het promofilmpje juist best mooi en redelijk professioneel. ik heb het er niet over hoeveel slechter dit ding is in vergelijking tot de iPhone

  14. Ziet er leuk uit, jammer dat het een klein bedrijfje is, anders zou dit een veelbelovende telefoon worden.

  15. Buiten Amerika gelden software patenten niet, dus vandaar dat zo’n telefoon gewoon gemaakt kan worden, hij zal vast op Chinagrabber te krijgen zijn?

  16. Meizu is wel een echt merk en geen slechte namaak, heb er ook een speler van gehad, mooi ding maar werkt allemaal net niet zo lekker als iPod.

  17. Hmm – wat is het nou, de Chinese Zune onder fe iPods of iPod onder de Zunes?

  18. Alleen… nu weet ik nog niet hoe het ondertussen met de Meizu M8 is…

  19. (getypt vanaf mijn Meizu M8)

    Persoonlijk ben ik van mening dat qua hardware beide toestellen absoluut aan elkaar gewaagd zijn. Het scherpe display en het fantastische geluid zijn wat mij betreft zelfs beter als dat van de iphone. Ook het multitouch en het bekijken van YouTube gaat sneller en beter dan ik van elk ander model gewend ben.Uiteraard zijn er ook enkele minpunten waarvan het ontbreken van 3G wel de grootste is.

    Kortom een uitstekend toestel voor niet teveel geld!

  20. @Dustin:

    Is niet helemaal waar Dustin.. ondanks dat Meizu zelf nauwelijks softwareupdates lanceert is er wel een grote schare fans van dit toestel die deze moeite wel neemt.

    Mijn toestel heeft bijvoorbeeld de meest recente en Nederlandse (!) firmware.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.