Reacties voor: Bouw je eigen HomeKit-camera met HKCam

Leuk weekendproject!
Met HKCam bouw je je eigen HomeKit-geschikte beveiligingscamera. Het is gemaakt door de man achter de Home-app en werkt met een Raspberry PI.
Lees het complete artikel → Bouw je eigen HomeKit-camera met HKCam

Reacties: 3 reacties

  1. Hè die ga ik gebruiken. Wil nl nog altijd graag een deurbel maken, dit kan ik daar mooi voor gebruiken. Raspberry en camera heb ik nog liggen en de behuizing kan ik zelf printen. 👍

  2. Zojuist in elkaar gezet. Was een fluitje van een cent. Pakketje bij Ali gekocht. Software erop en hoppa beeld in de woning app. De behuizing kon ik ergens printen en past heel mooi. Onvoorstelbaar simpele oplossing. Beeld is niet echt mooi, beetje blurry en zeker geen 1080p wat de camera wel aan zou kunnen. Als ik de pi via HDMI op een scherm zet zie je dat de software op de achtergrond draait, geen gui oid. Dus kan ook niet checken of er nog een instelling gewijzigd moet worden voor de kwaliteit van de camera. Zal de vraag eens droppen bij de ontwikkelaar.

  3. zojuist in elkaar gezet, maar krijg bij versie 009 (mijn eerste probeer versie ) de foutmelding bij homekit ” Camera not available, this camera is being viewed by sommen else.” dit laatste geloof ik niet echt. en dan komt er soms een foto door..

    er is niet echt een forum waar ik het probleem kan neerleggen (behalve op GitHub)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.